Mavidunyamm _Gunes ben sabah 9 da nişan gördüm diğer gün öğlen 2 de dogurdum 🥰 ama nişandan sonra egzersiz yaptım, sıcak duş aldım sancılarım başladı
[silindi] _Gunes nişanınız renkli mi? Ben nişandan sonra 4-5 saat içinde doğurmuştum. Ama nişanla birlikte sancımda vardı
Kubukargl _Gunes benim önce sancılarım başladı 2,3 saat sonra nişanım geldi 1 saat sonra hastaneye gittim çok hızlı ilerleyip bebek kanala yan girdiği için acil sezeryana alınmıştım
_Gunes Mavidunyamm sancilarin ne zaman basladi canim veya suyun mu geldi nisan dan sonra öyle mi gittin hastaneye🙈 suanlik hic sancim yok acikcasi dün adet sancisi gibi sancilarim vardi ama gecti bugün nst ye de girdim ama bisey cikmadi🙈
Mavidunyamm _Gunes ben sancılarım baya siddetlenince geldim. Aslında suyum da sızmış ama fark etmemisim sürekli idrarımı yaoiyordum o arada gelmiş suyum. Sancilarimda duştan sonra başladı
_Gunes [silindi] baya sarimsiydi canim doktoruma resim yolladim nisanin gelmis dedi🙈 suanlik sanci yok birazdan sicak suya girecegim 🙈 yarin belki kizim kucagimda olur 🥰
_Gunes Kubukargl sabah nst ye girdim ama hic sanci cikmadi acikcasi o yüzden merak ettim ne kadar sürer sancinin gelmesi diye 🙈