Bahar03_ Kurtaj sonrasi beta hcg ne zaman duser acaba ne hic adet görmeden bos gebelik sonrasi hamile kalan oldumu
arirangg Bahar03_ 10. Haftada kürtaj oldum. Betam 2 ay sonra sıfırlandı. Arada adet de gördüm. Daha doğrusu tam sıfırlanmadan hamile kaldım. Ama hamile kalmasaydım 2 ayı buluyordu sıfırlanması.
Gazeliz Bahar03_ ben canım kürtajdan sonra adet olmadan hamile kaldım şuan beta sıfırlanması gebelik haftasına göre değişebiliyormuş diye duydum kaç haftalıktı?
Mervem2501 Pamuk hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 4 aya girdi hala gelen giden yok 🙃
Bahar03_ Pamuk peki ozel degilse kurtajdan ne kadar sonra iliski oldu acaba bir sure verildimi doktorum korunma dedi sure vermedi
Gazeliz Pamuk ayy canm bende 9 kanamam başladım 11 kürtaj oldum şuan hamileyim adet olmadan kalp ayışlarını dinledinmi canım?
Pamuk Bahar03_ ağrı ve kanama hiç olmadı kurtajdan sonra ilişki konusunda bisey olmuyor hijyen olduktan sonra
Pamuk Gazeliz kurtajdan sonra bile hoc kanama olmadı 😄 karnım ağrıyordu az önce hastaneye gittik bebek var kalbi atıyor şükürler olsun
Gazeliz Pamuk yaa maşallah bende randevumu haftaya aldım kese gözüktü iki hafta öncede daha geç gidiyim kalp atışını duyayım diye haftaya aldım sormak istedim bi sanada🥰
Pamuk Gazeliz benim kese geçen hafta cuma görünmüştü 10 milimdi yolk vardı içinde doktor 16sinda gel dedi ama karnı ağrısından acile gittim şükür bebekte kalp atışı da oluşmuş umarım sende güzel haberler alırsın canim
Bahar03_ Gazeliz kurtajdan sonra kanama oldumu hic benim adet olmus gibiyim de normal kanama cok hafif ilk gun oldu tamam 2 gun gelmedo simdi adet olmuş gibiyim ayni oyle kanama var ve adet ağrısı var ara ara