Endiseliannecik Lcw home bebek nevresimi kullananlar varmi acaba kalitesi nasildir,bebek nevresimi nereden alabilirim sizce.
Esayser Endiseliannecik İlk çocuğuma 8 sene önce almıştım hala taş gibi duruyor şuan hamileyim yine lcw den aldım aşırı güzel kumaşı var pamuklanmıyor rengi solmuyor
Sevimefealp Endiseliannecik dün kardeşimle ikimiz birer takım aldık onunki geldi güzel diyor baya indirimle aldım bu arada uygulamadan
Endiseliannecik Esayser 8 sene oncesinin kalitesi devam ediyordur insallah kiyafetler guzel ama hic teksitil almamistim
hulyaakgn34- Hem pikesini hem nevresimini aldım 1 bucuk yıldır kullanıyorum hala ilk gün kü gibi çok güzel
Esayser Endiseliannecik cidden tavsiye ederm inşallah memnun kalırsınız hatta şuan kupon falan var kendi uygulamasında 🌸
Endiseliannecik Esayser az once aldim gitti iki takim indirimi vardi sepette birde ekstra 150 tl kod geldi,iki takimi 400 e aldim🥰
Endiseliannecik Sevimefealp sitesindeki degerlendirmelerde ince yazmislar bende o yuzden tereddut etmistim ama bakalim herkes memnunmus gelince bende umarim memnun kalirim😌