yasminnnnnnn Kizlar 36.haftamdayim göğüslerim de hala şişlik yok acaba doğumdan sonra mi süt hemen doluyor ? Sizlerin nasıldı 🥰
Medinedogru03 yasminnnnnnn benimde hiç yok aynı duruyo bende merak ediyordum ama annem normal dedi gelir süt dedi benimde öyleydi dedi normal yani sanirim🥰😁
Meryem_islam55 yasminnnnnnn Kız 34. Haftayim sutyenime ara ara damlıyo bazen baya belli oluyor kiyafetime geçiyor tabi beyaz değil sarımsı o kişiden kişiye değişiyor ama kızım da da öyleydim Maşallah diyim 🧿🥰
adensema yasminnnnnnn ben 38. Haftamdayım sadece biraz şişlik var normalde de küçük memelerim doğumdan sonra ne olur bilemiyorum 😂
yasminnnnnnn Medinedogru03 benimde annem ve kayınvalidem şişmesi gerekiyordu dedi 🤣 kafamda deli sorular
Medinedogru03 yasminnnnnnn herkez aynı değil herkezin farklı olabilir kafaya takmamak lazım gelir gelir 😁🥰
elanur-1125 Vallah ben kimden duyduysam doğumdan sonra şişiyormuş benimde şişlik yok yani bu konu hiçte aklıma gelmedi 😅😅
yasminnnnnnn adensema senin doğumun daha yakın hemde maşallah 🥰 ben bir de sütyen aldım o kadar biraz büyük bunlar olmaz dediler diye 😅
adensema yasminnnnnnn evet az kaldı bekliyoruz bakalım hanımefendiyi 😍 benim sütyenlerim tam oluyordu şuan kullanamıyorum çok rahatsız ediyorlar normalde de sevmem sütyen takmayı kiloda alınca hiç olmuyor sırt kısmından bralet kullanıyorum şuan da 😂