Aysesare GamzeCan Henüz bişey almadım 😅😅😅 18+6 haftalık hamileyim ☺️ Biraz zaman geçsin istiyorum. Hala kusmalarım devam ettiği için kilo alıp veriyorum -2,5 kilo vermiştim geri almışım 😂😂😂
Ozlem45 GamzeCan ben 5 kilo aldım 21+2 deyim canım herşeyi aldım bi beşik kaldı onu da nasıl Alcam bilmiyorum eşimin Kıbrıs’a tayini çıktı oraya taşıncaz nasipse ordan alcaz 😌
Nazife86 GamzeCan bende 19+4 haftalık oldum çok şükür, benimde fazla birseyim kalmadi🙈 çoğu şeyi aldim🤣 toplam 4,5 kilo aldım.... Herkeze hayırlı doğumlar
GamzeCan arbustoo yaaa bitti mi hayırlı olsunn😍😍 bana 7. Aydan önce bisey almayın falan dedi kaynanam sinirmi bozdu :/
GamzeCan Aysesare yaaa daha bitmedi mi kusman 😏 ilac istesene doktorundan cok kötüyseen😔 Bende bi kaç kıyafet falan aldım cinsiyeti öğrenincee😂
arbustoo GamzeCan aslında benım amacım keyfim yerindeyken herşeyi görerek dokunarak gezerek almaktı 7. aydan sonra o göbekle bu alışverişlerden zevk alacağımı düşünmüyorum birde taksitle aldım bazı şeyleri. kaynanan parayı bastırıp herşeyi internetten al sevgili gelinim yorulma diosa pek tabi 7. aydan sonra al herşeyi :D sevgiler
Aysesare GamzeCan Bitmişti yeniden başladı 😔 emedur vermişti onu da içince kusuyorum 🤦🏻♀️ Artık alıştım kusuyorum yatıyorum 😂😂😂😂 Cinsiyet belli olunca bende emzik , biberon ve zıbın almıştım
arbustoo Aysesare allah sabır versin bende ilk üç ay premesis diye bir tablet kullanmıştım folik asit ama bulantı için geliştirilmiş
yulibakal Yatak bebek arabası gibi temel ihtiyaçları ufak tefek de beğendiğim kıyafetler alındı bile :)
GamzeCan Aysesare ben 20+3 16. Haftama kadar ne yesem kustum😢 bi haftadır iştahım cook açık kilo almaktan korkuyorm😂
GamzeCan Aysesare hadi insallahh🤗 sende bana duaa et yarın detaylıya giricem insallah bisey cıkmaaaaz🙏🏻🙏🏻
GamzeCan arbustoo coook güzel yazmıssın tesekkürler 😂 amaan bırak ağzı olan konusuyor destek olmayan insanlar köstek olmaya bayılıyor🤷🏻♀️