Halimbey Pembesarelle2 son haftalar gelince kilo alınıyor maalesef sizin rahat edebilmeniz için biraz daha kilo vermeniz daha iyi hareket kısıtlaması yaşamazsınız en azından kilo verince
Pembesarelle2 twinsmom_ 100 mü 🫣 Benim derhal acilen diyete sıkı sıkı devam etmem lazım böyle giderse 100 görürüm 🥰🙈 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🐣
twinsmom_ Pembesarelle2 bende görürüm büyük ihtimalle dikkatli beslenmek gerekiyor gerçi veririz ya bebekler sağlıklı olsun da halledilir 🙏🏻🤭
Pembesarelle2 Gizzgzz Evet canım haklısın 90 le başlardam 100 kiloyu görürüm muhtemelen diyetine devam ediyorum zaten önce sağlık 🥰 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸
melisaugtr Pembesarelle2 20+4 haftalığım. 83 ile hamile kaldım şuan 87 kiloyum. Çabuk yorulmam dışında bir sorunum olmadı şuana kadar kilo için ama tabi daha az olsam iyi olurdu 🌹
Pembesarelle2 melisaugtr Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙃 Bende biraz daha kilo vermeliyim rahat geçirmek adına 🧸
ozley Pembesarelle2 amin inşallah çok teşekkür ederim. ❤️ Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah. 🥰