Herkese selamlar sevgili anneler ben size şuan hastaneden bildiriyorum, sonunda hepimizin beklediği o güne bende kavuştum şükürler olsun ki darısı tüm gün sayanların başına 😍 çarşamba günü 37+1de rutin kontrolüm vardı çatı muayenesi yapılacaktı, izmir su hastanesine geliyorum, çatı muayenemi yaptı doktorum, ultrasondan da baktı ben aslında normal doğum düşünüyordum ama kanala yan girmişti ve bağırsaklarında genişleme var kakasını yapabilir diyerek sezeryanla alınması gerekiyor dedi, biz görev sebebiyle doğuda yaşıyoruz ben İzmire ailemin yanına geldim ve sezeryan olacağı anlaşılınca hemen eşimi çağırdım dün geldi hızlıca ve cuma yani bugün sabah 9a sezeryan randevusu aldık, sabah 7de girişim yapıldı hazırlıkları tamamladık ve 9da sezeryana alındım, ben daha önce hiç ufak bi operasyon bile geçirmediğim için çok heyecanlıydım ve belden uyuşturularak yapılacağı için korkum vardı ama hiiiç bişey hissetmedim o kadar hafif oldu ki 2 saniye de bitti ardından bacaklarımda aşırı bir sıcaklık, sondam takıldı ve operasyon başladıktan max 5-10 dakika sonra bebeğimin sesini duydum, ekip o kadar yardımcı oldu ki sohbet ederek güle oynaya dikişlerim bitirildi, çocuk doktoru muayenesini tamamladı ve bebeğimi odaya götürdüler, hemen ardından çok beklemeden işlemim bitti, tek sorun benim için soğuk oldu çok titredim, beni bir süre sıcak klima gibi bişeyin altında beklettiler iyice ısınana kadar sonrasında odaya geldim, annem odada bebeğime bakarken eşim kapıda beni beklemiş, 5 dakika bebeği görmüş ve Aylin çıktığında ilk beni görmek ister diyerek tekrar kapıya gelmiş, zaten aşırı mutluluğun üzerine birde buna çok duygulandım, çok şükür mama takviyesine gerek kalmadan bebeğim hemen emmeye başladı ve sütüm de bol bol yetti sık sık emiyor şuanda, 37+3te 3400 gram 51 cm doğdu canım kızım, odaya geldikten 4 saat sonra yürümeye başladım ve hiç baş ağrım olmadı çok şükür yürüyünce de iyice açıldım ve şuan rahat rahat geziyorum ortalama 9 saatte toparladım, şuan bebeğim babasının üstünde beraber uyuyorlar bende forumda takılıyorum 😂 herşeye şükürler olsun çok rahat geçirdim herkese de normal olsun sezeryan olsun fark etmez çok kolay doğumlar diliyorum 😍🌺🙏🏻❤️