Seycankrckrks Tok bir gebeye şeker yüklemesi yapilirmi allah icin çikolata yemisim kahvalti yapmisin seker yüklemesi yap diyor bu resmen para tuzağı değilmi.
Aysecan0335 Seycankrckrks bana bugün bidahaki kontrolde şeker yüklemesi olacaksın dediler akşam 12 den sonra bişey yemeden gel diye üstüne basa basa söylediler
mucizebebegimmm Seycankrckrks bana yapıldı tok. Düşük dozda şeker yüklemesi yaptılar. Tıpta yaptırdım doktorum orada
Seycankrckrks Aysecan0335 bende öyle biliyorum sinir ettiler baya bugun 20 dk önce çikolata yedim diyorum sallamiyor
Seycankrckrks mucizebebegimmm cikolata yedim yukari ciktim cocuk hareket etsin dige kime sorsam sacmalamislar dedi bilmiyorum gerildim baya
mucizebebegimmm Seycankrckrks bana da tıp fakültesinde yaptırdı doktorum da Abdullah tok. Yani orası ücretsiz tahliller vs. Özel doktora gidiyorsak sadece ona ücret ödeniyor. Ve bana 50 mg şeker yüklemesi yaptılar. Tok gitmiştim. Doktorum şeker yüklemesini az yaptı öyle tahlil yapıldı.
Seycankrckrks Betul124 bilemiyorum zaten hamilelik yeterince aksi birine cevirdi beni bu tarz şeylerle karşılaşinca sinirim zıplıyor 🥲
Betul124 Seycankrckrks sakin ol canım ☺️ zaten 1 er saat arayla 2 kere ölçüm yapılıyor o yüzden şeker çıkmaz merak etme
Aysecan0335 Betul124 şekere nasıl bakıyorlar parmağı delerek mi acaba benimde yaklaşıyor da merak ettim :)
Seycankrckrks mucizebebegimmm ya aslinda bende sizin doktora gitmeyi düşünüyorum herkes memnun diş hastanesi civarında oturuyorum uzak geliyor ama değer gibi duruyor herkes memnun
Seycankrckrks mucizebebegimmm haklısınız doğum ücretlerini özel odayi falan hic konustunuzmu doktorunuzla mesela normal dogumda akstra ücret ödeyip doktorda dahil oluyormu
mucizebebegimmm Seycankrckrks normal doğum olayını bilmiyorum. Ama sezeryan şu an 1750 ₺ oda fiyatı tekli 122₺ muayene 244₺ ama güncellenmemiş yılbaşında. Fiyatlar artacakmış fakat ne kadar bilmiyorum.