Suada2022 Carpedym benimde bugun adet gunum aldım net cıktı acaba testler dogru gosterıyormu.skzde var gozunuz aydın
Carpedym yenibirannis 😂 kız valla yeni sakinleştim inanamadım hala inşallah pazartesi belli olucak Allahın izniyle 🧿🙏🥰
Carpedym oznur-41 valla pek Bi belirtim olmadı bir hafta önce falan kahvemsi leke geldi sürekli sonra göğüslerim ağrımaya başladı bide işte son iki gündür sancı giriyo ara ara
Meri11 Carpedym kahverengi leke geldiyse tutunmaya çalışıyordur hayırlı olsun canım. Sen gene cok dikkat et kendine bence hiç pazartesiyi bekleme git kan ver ve sonucundan sonrada kadın dogumcuya git kahverengi leke geldiğini de söyle. Hayırlı olsun 🧿
Benas Carpedym hadi hayırlısı benm de ilk silik çıkmıştı ayrıca erken gebelik testi silikte olsa doğru sonuçtur
yenibirannis Carpedym bencede lekelenme olduysa git yerleşme işte o yarın git kan ver hatta Dr a çık kuzum benm 🙏🙏🥰
Htcee_ylmzzz06 Carpedym var baya belli, ben gebeligimi öğrendigimde bundan daha silikti çok dikkatli bakınca belli oluyordu. Seninki baya belli yine kan vermen gerekiyor zaten.
Ayse2733 Carpedym bnmde bugün yarın adet günüm ama şuan acayip karnım ağrıyor bekliyordum ama regl olcam sanırım