Eylulkelebegi Kızlar bu haftalarda bir gün hissedip bir gün hissetmemek normal midir acaba? Bazı günler çok hareketli bazı günler tık yok 😮💨
Dikkatbebekvar Eylulkelebegi normal bence bana da öyle oluyodu. Şimdi 25. Hafta bitecek hergun hareketli
Kubra-ulas Eylulkelebegi bende 20+4. Benimde öyle. Ben doktora sordum. Bebek sürekli hareket ediyor sen Şuan sert hareketlerini hissediyorsun sadece. 22-23den sonra daha net hissedeceksin demişti
zeynepmom34 denizarenmom bende 27. Haftadayım ondan önce daha harekketliydi şimdide hareketli ama hep uyuyorlar 27. Haftadan sonra sanırım
2bebegim 26.haftadayim kipir kipir ilk haftalarda normal ozellikle yattiginiz zaman daha cok hissedersiniz
denizarenmom zeynepmom34 valla her bebis degisiyor sanirim🙊 ama 27-28den sonra hareketleri onemli gunde en az 10 kere etmeliler. benimkinin hareketleri cok sertlesti suan 31+4uz uyuyodum az once bir vurdu tokat yemis gibi uyandim😂
Eylulkelebegi Hepsine maşallah sağlıkla gelsinler 😍 arada korkutuyor beni bazen kıpırtı var bazen yok demek uykuya geçiyor yaramaz 🤪🥰