Aysesare 18+5 haftalığım. Sabah uyanınca bir muz yiyerek yattım ve öğlen uyandım. Koku hassasiyetim olduğu için kustum. Biraz kan ve safra kustum. Başına böyle bir durum gelen var mı ?
SibelDmrci Aysesare ben çok kusuyordum kanın miktarı önemli çok hafif olmuştu bende de ama tahrişe bağlı olduğu belliydi safra kusunca boğazı tahriş ediyor kılcal damardan kanama oluyor ama o oldukça az. Çok mu kan kustun?
ymr Aysesare benimde bulantım kusmam çok oluyordu. Kusmaktan boğazlarım tahriş oluyordu oyüZden benimde kanamam çok olurdu ama az miktarda
SibelDmrci Aysesare yani kanama tahrişe bağlıysa belli ediyor kendini boğazın acıyo yanıyo falan. Eğer devam etmezse önemsizdir tahriştendir diye düşünüyorum.
Aysesare ymr acaba mide de mi problem oldu dedim kendi kendime, mide boş olunca bende olabilir diye düşündüm yine danışmakta fayda var doktora
SibelDmrci Aysesare midende problem olsa ağrın olur sanırım. Evet kusmak çok zor benim gözlerimin etrafında kırmızı kırmızı noktalar oluşmuştu doktora sordum öğürmekten kılcal damar çatlamış hep dedi.
Aysesare SibelDmrci o yok takip ediyorum, baharatlı falan yiyince midem biraz yanıyor süt içince geçiyor şükür ki 😔😔😔 Allah yardımcımız olsun valla
Oyakubra Bende 19.haftaya kadar kustum .. boğazlarım tahriş olurdu oluk oluk kan gelirdi ağzımdan hatta bilere okadar parça parça geldiki bebek boğazımdan çıktı sandım ödüm koptu :) :) boğazını rahatlatacak şeyler iç ballı süt falan bitki çayı zaten yasak