Zuleyhasc Hamilelikte levotiron kullanan var mı, bugün dahiliyeye gittim troidin az çalışıyor bebeğin zeka gelişimi için önemli diye bunu verdi doktor, aranızda kullanan var mı sizlere doktor nasıl bilgiler verdi acaba
twinsmom_ Zuleyhasc ben yıllardır kullanıyorum hamile kalmadan önce değerimi düzene soktuk ilacı aksatmadan içmek gerekiyor çok önemli demişti doktorum yeni hamile kaldım kullanmaya devam ediyorum yine aynı şekilde aksatmadan herhangi bir sıkıntısı olmaz hiç merak etme 🙏🏻😇
Benas Zuleyhasc mutlaka kahvaltıdan 30 dk önce kullanın ve 30 dk hiç bişi yemeğin ayrıca gün içinde bol su tüketin
serpil1baby Zuleyhasc bende kullandım canım 3. Ayımda 1 ay kullandım değerim normale çıkınca bıraktirdı doktorum hiçbir zarari yok vucudumuzun ürettiği bir horman vitamin hapı gibi düşünebilirsin vücudumuz uretiyor🙏🏻🙏🏻
Zuleyhasc twinsmom_ Bana da dahiliye doktoru yazdı hatta şaşırdı kadın doğum doktoru bu değerlere bakıp bişey söylemedi mi diye bende o yüzden şaşırdım. Kadın doğum doktoru bu konuda herhangi bir şey söylememişti
twinsmom_ Zuleyhasc gözden kaçırmıştır belki dahiliyenin alanı normalde belki de dikkatini çekmedi ya da umursamadı ama dahiliye verdiyse muhakkak kullan aksatma ben her sabah uyandığım gibi içiyorum yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum
Zuleyhasc Benas bana da bir saat bir şey yeme dedi bol su iç dedi, iki hafta sonra tekrar bakalım dedi
serpil1baby Zuleyhasc düzelmişse kesebilir düzelmemişse doğuma kadar kullananlarda var bişey olmaz değerin belli aralıkta kalması çok önemli. Aç karnina kullanın siz ilacınızı her gün aynı saatte alın inş. Normale döner🙏🏻
Mrvtbn Zuleyhasc 38. Haftamdayim hamilelik boyunca kullandım 50 mg olanını çok şükür bebeğimin gelişimi falan olması gerektiği gibi daha 12 günümüz var doğumdan sonra da kullanmayı düşünüyorum