Dlnkle Nasıl gidiyor bu haftalarda ne gibi değişiklikler sıkıntılar var birbirimize desdek olalım benim ikizlerden biri vajinaya vuruyo ara ara irkiliyorum normalmi bilmiyorum da pztsi randevum öncesşnde hep göbek deliğinin ordalardı şimdi aşağılardada hissediyorum
sutlaacc Dlnkle benimde bazen vajinaya vuruyor gibi hissediyorum. Akşamları karnım sertleşiyor geriliyor resmen. Pek ayakta duramıyorum hemen sırtım belim ağrıyor🥲
sutlaacc Dlnkle benimde ptesi randevum. Bir bebiş baş aşağı diğeri ters o yüzden biri karın tarafına vuruyor biri kasıklara vuruyor bence
sonnenschein Dlnkle benimde iki gündür sağ kasığımda baskı var anlamadım neden cuma günü randevumuz var, şekerim biraz yüksek çıktığı için diyete girdik bakalım ne olacak 24.haftamdayım 🌸
Nisam19 Bizde 25+2haftalığız henüz kontrole gidemedik bu haftalarda bebeğin kilosu ve boyu nekadar olmalı sizlerde durum nasıl Ben serklajlıyım erken doğum riskim var ve 2gündür kasılmam,şişkinliğim var
Dlnkle sutlaacc benim hep ayaklar aşağıdaydı ikiside belkide ondan hep karnmda hissettim bilemedim şimdi 🤷♀️
Sisilla Karnınız nasıl büyüdü mü kaç ay önden gidiyor bizim bu karınlar acaba benim baya büyüdü😅 herkes daha da büyüyecek diyor ne kadar fazla büyük olabilir ki 🤦🏻♀️
ABoyAndTwinsBoysMoms Sisilla selamlar 🙋🏻♀️ 25. Haftamdayım. Dün AVM’ye girişte güvenlik görevlisi 8 aylık mı yoksa 9 mu diye sordu.. 🥹🤣 bu ikinci gebeliğim. ilkinde 8. Aydan sonraki halim gibiyim şuan.
Ayssse Dlnkle ahahaha yaa benımde benimdee😁 cok komık geliyor :) daha 22haftalık ıkı haftadırkarnım birden büyüdü