ilaydakaya-21 Eşim varikosel ameliyatı oldu evlenmeden önce 8 aylık evliyim birz korkularımz var ya olmazsa diye Bana yardımcı olurmuusnuz eşiniz varikosel ameliyatı olup sıkıntı yaşayan Varmi😔
gokturkmom ilaydakaya-21 benim eşimde oldu ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım, su an 9 ay oldu ameliyat olalı bi sorun veya pişmanlık yaşamıyor
Marsmelow ilaydakaya-21 ameliyattan sonra test vermiş miydi eşiniz ? Ara ara sperm değerlerine bakmakta fayda olabilir aslında. Bazen ufak bir takviye de gerekebiliyor. Onun dışında 12 ay olmamasını doktorlar normal karşılıyor.
Gul616161 ilaydakaya-21 benim eşimde olmuş. Ama malesef 2 yıldır bizimde olmuyor. 3 ay klomen kullandım olmadı. Ama ameliyatı için doktor kontrolüne gittik hiçbir sıkıntı yok dedi sperm sayısı dada sıkıntı yok
Syma_07 ilaydakaya-21 korkmayin benim eşimin ileri derecedeydi bacaklarına bile ağrı vuruyodu bı sorun olmadı Allah’a şükür
ilaydakaya-21 Gul616161 benm eşimde oldu ama doktor sknti yok dedi sonrası bilmiyorum gerçekten hayilrisi