Kbra1345 Arkdslr merhaba sze bir sorum olackti 16 gun once dogum yaptm yaklask 1 haftadr idrarmi yaprkn yanma oluyordu 2 gundurde bi halszlk sırtmdn usume titreme var basinza boyle brsey gelen oldmu
kuzucumoglum Kbra1345 ben sırt ağrısı çekiyorum üşüme benzeri şeylerde oldu ben doğum yapalı 1 ay olacak birkaç güne bilmiyorum neden oldu bendede
Sedam42 Kbra1345 bende oyleydim canm ben su gibi terliyordum sonra sitma tutuyodu isinamiyodum sonradan gecti kendiliginden
Skpln4660b Kbra1345 sezeryan ise sonda yüzünden enfeksiyon oluyor bana doktor bir kullanımlık ilaç yazdı geçmişti ilacın adını bilmiyorum, başka bişey gelmedi başıma geçmiş olsun
Skpln4660b Kbra1345 lohusa sitmasi diyorlar herhalde öyle oldunuz çünkü bir ablam da öyle demişti titreme tuttu diye
dilinkopsunemi-bisus Kbra1345 normal doğum mu sezeryan mi bide emziriyor musunuz göğsünüzde yumru gibi bişey var mı
Kbra1345 dilinkopsunemi-bisus sezeryn emzryrum. Yok yok gogslerm terbye oldu zatn oyle yunru gbi brsey yk
dilinkopsunemi-bisus Kbra1345 mastit vs olunca da titreme ateş üşüme falan oluyor da ondan sordum vücut narkozu atıyordur benim doğum yapalı bir ayı geçti ilk 15 gün ara ara hep titreme tuttu