Dilaramurat Kizlar 38+3 haftalik hamileyim bugun renkli doopler cekildim ama mm cinsinden yaziyo haftamla uyumlu mu bilemedim cm cinsinden anlayan var sa yazabilir mi bebegin kilosu falan normal mi
2aslan_annesi07 Dilaramurat bı hafta ilerde veya geride olabiliyor baş geliş şu anda herşeyi normal sıkıntı yapmayın doğuma kadar 3 kiloyu gecicek insaAllah☺️
Dilaramurat Gebeanne45 ben eskisehir sehir hastanesine gidiyorum doktorum yonlendirdi ikinci girisim bu ucretsiz giriyorum
Gebeanne45 Dilaramurat bende bugün girdim özele inanır mısjn 1 dakika sürdü bilgi bile. Vermedi yüzüme dahi bakmadı kalktım hemen resmen
2aslan_annesi07 Dilaramurat ne güzel kaç kilo aldiniz ? Bende uzunum 10 kilo aldım 28 haftalık olduk ama sadece göbeğim var sanki kilom belli olmuyor zayıf gebe kalmıştım☺️
2aslan_annesi07 Dilaramurat fl bebeğin boyu oluyo 7 ile çarpıp sonucu buluyorsunuz sizinki 47 cm diğerleri de karın çevresi baş çevresi ölçümü normal görünüyor hepsi de
AyFa1608 Dilaramurat sağ taraftaki sayıların önğne virgül atarak cm okuyablirsin. 92 mm mesela 9,2 cm 331mm olan 33,1 cm şeklinde
Kubraa033 Dilaramurat bende tuğba yuvança gidiyorum doğumum sezeryan olcak bana doğuma kadar hastanede kal dedi kalmadım randevu al gel dedi doğum için randevu bulamıyorum acilden giriş yapsam doğuma kim girer acaba giriş yaptığım gün doğum olmaz
Dilaramurat Kubraa033 bana sezeryan normal falan bisey demedi doktorum 13 unde tekrar gidicem o zaman dogum plani yapariz ama 40 haftalik olucam