Melisasak145 Ayse9191 bende aynı mustafa beye gidiyorum busefer randevumu Onur bey di sanırım ona aldım sıra bulamadım çünkü Mustafa bey anlatıldığı gibi abartılacak kadar değil bence ama herkes memnun tabiki
esnyz14 Ayse9191 Mustafa Cihan Baysal’a gidiyorum tek geçerim o kadar çok seviyorum ki anlatamam güler yüzlülüğü, anlayışı falan mükemmel bir doktor özele de gittim aynı muamelenin 3/1ini bile görmedim
Zeynep_Asellll Ayse9191 Bende serdar ermanda takipliydim doğum yapacağım güne kadar iyi bir doktor diye düşünüyordum ama doğum yaptığım gün yanıldığımı anladım. Bebeğimi doğurduğumda boynuna 3 tur kordon dolanmıştı. Hiçbir şekilde farketmemiş. Sezeryan olsa hadi neyse normal doğum yaptım öyle görünce çok korktum. Ebeler bile doktorun kimdi senin hiç mi farketmedi bunu ya plasenta uygun konumlu olmasaydı bebek için kötü olurdu dediler. Mustafa bey çok iyiymiş ona gidecektim nasip olmadı. Doktor çok çok önemli. Herşeyi ayrıntılı görmesi ve söylemesi gerekiyor aklıma geldikçe halâ korku basıyor.
Nergiz1 Mustafa beye gidiyorum gayet memnunum. Izmirden gidiyorum hemde.Ilgili ve sorularıma cevap veriyor🤗
defneveannesii_ Melisasak145 Onur bey nasıl bi arkadaşım gidicekti henüz gitmemiş. Memnun kaldınız mı?
defneveannesii_ Merhaba ben de Mustafa cihan baysal’a gidiyorum takipli gebesiyim. 11+5😍 İzmirden gidiyoruz. Gayet memnunuz doktorumuzdan ilgili, işini severek yapan bir hekim sağolsun🌸 Önerimle giden oldu onlar da memnunlar🙏🏻😇
defneveannesii_ esnyz14 Kesinliklee 💯 Ben de gittim özele ama hiç bu kadar rahat hissetmemiştim kendimi, en ufak sorularda bile içimizi rahatlatmayı başarıyor güzel doktorumuz 🙏🏻🤗
Melisasak145 defneveannesii_ çocuğunuzun boy kilosunu rahatlıkla sorabiliyormusunuz acaba ben gittiğimde çok aşırı yoğunluk vardı sormayada çekindim oda söylemedi ulturoson kagidida vermedi merak ediyorum
esnyz14 Melisasak145 Doktor bana her kontrolde kendisi boyunu kilosunu söylüyor ama herşeyi o kadar kolay sorabileceğiniz bir doktor ki kendiniz sorduğunuzda da söyler ultrason kağıdı istediğinizde de kırmadan verir
Melisasak145 defneveannesii_ küçükmüş sağlıkla gelsinler inşallah canım Allah kavuştursun benim 32 hafta
defneveannesii_ Melisasak145 Amin canım inşallah👼 Maşallah size de büyümüş bebiş 😍 sağlıkla gelsinler hayırlısıyla 🌸
defneveannesii_ esnyz14 Ay benim dee🙈 Doktor çok önemli gerçekten özellikle gebelikte daha da önem taşıyor😇 Neyse ki çok şanslıyııız🌸🤩
Ayse9191 Zeynep_Asellll gelmiş geçmiş olsun,zor bir imtihanı sağlıklı bir şekilde atlatmışsınız .Rabbim güzel günler göstersin inş🥰