Kuzucumveben 4+3 bugün doktora gittim vajinal ultrasonda gebelik kesesini göremedi normal mi Cuma bidaha çağırdı
BusraOzhan Ben ilişki sırasında kanamam olduğu için doktora gitmiştim. Alttan spektrum dedikleri muayeneden oldum üstüne birde rahimden simir yöntemiyle parça alındı. Meğer o zamanlar ben 3,5-4 haftalık hamileymişim. Alttan ultrasonla bakılmasına rağmen görülmemişti. 5.5 haftada görüldü kesem 6. haftaya girdiğimde kalp atışlarını dinlemiştim.
BurcuY Kuzucumveben KuZum o değerinin yükselmesi gerekio gözükmesi için benim 1500 olmuştu ilk gittiğimde alttan ultrasonla ancak keseyi gördük 🙊 yani çok erken bence hiç stres yapma oradadır iyidir o iyi annesi ❤️
Mela Kuzucumveben benim teee 7 haftada neredeyse göründü panik yapma hatta goruncede bu 4 haftalık bile yok dedi haliyle bebekte geç göründü kalp atışı da herkesin bir değil belki geç dollenmedir
Birtanesi84 Mela biraz anlatır mısınız benim sat 7 eylül bekledim 20 ekim de doktora gittim bchg 200 küsür çıktı sonra 24 ünde gittim 614 çıktı ama keseyi göremedi bu kadar geç olur mu ki 🤷🏻♀️