bendiyebiriii Selinoloji bence latte içmeyin ama Türk kahvesi bir fincandan bir şey olmaz diye düşünüyorum ben de çok seviyorum kahve içmeyi🥹
bdh Selinoloji bende resmen bağımlıyım :( kafeinsiz kahve aldım, zaten zararlı olan kafein normalde 1 fincan americanoda 70 mg var kafein, kafeinsiz de bu oran 3 mg. O yüzden en azından ondan içiyorum.
blogmomies İçilmesi sakıncalı diye duydum. Ben nadir içmeye başladım. Her sabah kahvaltı öncesi filtre kahve içen ben artık içemiyorum 😭
-asli1 Ben 37. Haftadayım her gün içtim 2 fincan Türk kahvesi de içtim filtre de içtim latte de içtim bağımlısıyım gerçekten bir zararı olmadı çok şükür olmaz da inşaAllah
Kalbiimde2can Bende iciyorum latte türk kahvesi falan günde 2 fincan icebilirsin bugün doktorla bizzat konustum bu konuyu ve bana günde 200mg coffeini gecmeme sartiyla bisey olmaz dedi.. ilk hamileligimdede iciyordum cok sükür bisey olmadi bu benim fikrim😬🤭
HanifeAsya Kafeinsiz kahve bulamadım bende ya çay hiç içmek istemiyorum sadece kahvaltıda ama kahveyi günde 2 bile içerim geliyor 1 de kalıyorum