Damlaarsln Merhaba anneler aranız da Medipol Bahçelievler Hastanesine giden var mı ve giden varsa acaba hangi doktora gidiyorusnz
alyamomss Damlaarsln 32+4 haftalık hamileyim. 3. ayımdan beri bahçelievler medipolde asiye hanıma gidiyorum çok memnunum
Sevgili-anne Damlaarsln Seymin Hanıma gidiyorum çok samimi ilgili bir doktor. Sabah ve ikindi saatleri yoğun oluyor. Öğle randevularımız daha uzun ve güzel geçiyor.
Damlaarsln alyamomss asiye hanım nasıl muayeneleri nasıl geçiyor tavsiyeleri bilgilendirmesi ben farklı Bi doktora gidiyorum o hastanede muayene çok hızlı bitiyor bu zamana kadar hiç öneride bulunmadı onu yeme bunu ye soyle yap böyle yap gibisinden anlamadım birsey sizin nasıl
alyamomss Damlaarsln muayeneler bir problem görmedikçe 10 dk kadar sürüyor ama gerekli uyarılarda bulunuyor zaten. Ne yapmam gerektiğini ne yiyip içeceğimi kendisi söylüyor. Sorduğum sorulara da gerekli cevapları alıyorum
Damlaarsln Sevgili-anne ben derya hanıma gidiyorum çok güler yüzlü Bi doktor ben 1 sene önce gittim ilk tedaviyle hamile kaldım ama son zamanlar aşırı yoğun geçiyor içeriye girmekle çıkmak bir oluyor hani 4 buçuk aylık hamileyim henüz bana şunu ye iyi gelir bunu yeme iyi gelmez soyle yap böyle yap hiç bir tavsiyede bulunmadı yoğunluğundan dolayı sanırım çok hızlı geçiştiriyor buda beni rahatsız ediyor hep Bi soru işareti oluyor
Sevgili-anne Damlaarsln Derya Hanım ve Asiye Hanım’ın çok hastası var galiba hep yoğun olduklarını duyuyorum. İnsan muayenede rahat rahat sorularını sormak istiyor ya doktorun acelesi olunca unutuyorum mesela soracaklarımı.
Bebilito Bende asiye hanıma gidiyorum son zamanlar daha da sanki hızlı geçiyor 26 haftalık olduk gebelik şekeri yüklemesi yaptırdım az yüksek çıkmış sonucu sormak için asistanına söyledim asiye doktoru göremedim bile dahiliyeye yönlendirmiş beni
Damlaarsln Bebilito instagram da bazı kadın doğum doktorlarının muayenelerini görüyorum şaşırıyorum bizimki niye böyle değil diye çok güzel konuşuyorlar anlatıyorlar ilgileniyorlar