Nurcanben Arkadaşlar ben özel takipliyim de ama ikili testi devlette yaptırmak istiyorum nasıl yaptırabilirim direk o bölüme randevuda verilmiyor bilgisi olan varmı ?
Busrasakarya İkili test ücret olarak cok fazla tutmuyordu ben yaptırdıgımda ama devlette yaptırmak istiyosan önce kadın dogumdan randevu al muayene için sonra ikili tarama zamanım dersen zaten tahlilleri isterler.
Nurcanben Busrasakarya 1000 TL gittiğim hastanede ama bu ay ameliyat o bu şu derken aşırı harcama yaptık bari bunu devlette yaptırayım diye düşündüm de çok ugrastircaksa özelde yaptırırim yine zaten
Gunes63 Nurcanben hayır canım uğraştırmıyor. Bende özel takipliyim 11+5 de devlet hastanesine randevu aldım ikili testim yapıldı dün 13+1 de gidip sonucumu aldım hatta özeldeki doktoruma da sonucumu gösterdim. Özelde 1500 fiyat istediler
Busrasakarya Nurcanben aa ne kadar cok zam gelmiş.detaylı ultrason kadar fiyatı olmuş. Evet devlet biraz ugrastırıyor direk yapmıyor maalef. Bende detaylıyı devlette yaptırmıstım. Muayene oldum detaylı zamanım geldi dedim gün verdi yaptılar.
mucizem40_ Gunes63 dün bende dr gittim 2 test günümdü dr söyledim 2 test için geldim diye ölçüm yaptı ama bana kan tahlili istemedi 10 gün sonra gel sonucuna dedi böylemi yapılıyor çoğu kan veriyormuş burda okuduğum kadarıyla ama benden istemedi
Gunes63 Nurcanben devlet hastanesinin kadın doğumuna aldım canım eğer ikili test haftası aralığındaysan doktor kendisi diyor test yapalım diye
Kbrrraaa Nurcanben Zeynep Kamil hastanesinden direkt kadın doğum seçip muayene yeri kısmına ikili test başlığını seçip aratmanız gerekiyor sabah tam 10.00 da açılıyor hızlı bi şekilde işlemleri yapmanız gerekir randevu almak zor oluyor
Gunes63 mucizem40_ ikili test de hem ultrasondan bebeğin ölçümlerine bakılıyor hemde kan tahlili verilip değerlerine bakılıyor canım. Değerlere göre doktor sana düşük risk, orta risk ya da yüksek risk diyor