Merverg Susamuruuu benim hamile kalmadan önce bile hafif çizgi vardı yavaş yavaş belirginleşiyor en başından beri vardı sende çıkmayadabilir herkeste olmuyor 🤍
btllsk Susamuruuu Bende direk çıktı ve gittikçe koyulaşıyor🙈Ama çıkmayanlarda oluyormuş yada son zamanlara doğru çıkanlarda oluyor kişiye bağlı sanırım 🙂
Kalbiimde2can O kahverengi cizgiyimi diyorsun canim? Benim ilk hamileligim boyunca hic olusmadi Simdiki hamileligimdede yok henüz 🤭
Ebrudemirtas Susamuruuu benim oğlumda çıkmıştı hemen ama kızımda çıkmadı 31 haftalık olduk hiç yok çıkmıcak herhalde 🤣
Eceecim Susamuruuu 8. Ayımdayım çıkmadı. İnş çıkmaz diyordum istediğim oldu. Sevemiyorum o görüntüyü 🙈
_tugba94 ayımda sadece göbek deliğiminin alt kısmında çok açık kahverengi şeklinde belirdi. Açık renkte olmasına rağmen sevemiyorum o görüntüyü🫠
Bzdmr Susamuruuu sanırım herkeste olmuyor ya da olsa da çok belli olmuyor bende 36+1 oldum göbeğimin alt kısmında hafif belli belirsiz var
Duyulurum Susamuruuu ten renginiz açıksa geç çıkar. Benim normalde de orada hafif bir çizgim görünüyordu karnım belirginleşmeye başladığı zaman o da koyulasmaya başladı. Ama ilk gebelikten sonra o çizgim tamamen kayboldu şimdi 14 haftalık ikinci gebeligim bebeğim baya çıktı ama çizgi hala yok.