twinsmom_ yenibirannis bi yandan iyi vücut dinleniyor bende de temizlik vs hiç yok çamaşır katlama ve bulaşık yaptığım tek iş 😅
twinsmom_ yenibirannis valla ben baştan kızıyordum ama hoşuma gitmeye başladı eşim fır dönüyor etrafımda asla iş yapmayan eşim herşeyi yapıyor şuan suyumu dolduruyor meyve tabakları hazırlıyor çok güzel 😅😅
Lovemomy yenibirannis bugün kalp atışını duydum :(( çok hüzünlendim. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bana ve tüm adaylara♥️ çokk endişeli ve biraz da hüzünlü mutluluk içerisindeyim progestan bende kullanıyorumm
yenibirannis Lovemomy ya ne güzel kuzum ya rabbim bana da nasıl etsin o kalp atışlarıni nasıl güzel duygudur oysa🥰🤭 rabbim kucağına almayı nasip etsin ins cnm 🙏🤗
yenibirannis twinsmom_ benm eşim zaten yapıyordu hasta oldgmda yada istedgmde bı değişiklik olmadı yani 😂😂 sadece ne desem oluyor artıkin🥰
Sinemenem yenibirannis Merhaba ben Bugun gittim 7 haftalık iki tane kist çıktı Kistin arkasında hafif kanama olmuş dedi ama Progestan vermedi 3 hafta sonra gel dedi
twinsmom_ yenibirannis haha benimki tembeldi biraz çok nadir yapardı ev işi asla yapmazdı annesi sağolsun öyle öğretmiş şimdi kuzu kuzu yapıyor 😅🤭
Sinemenem yenibirannis Evet duydu bebekle ilgili bişey demedi çok şükür. Birde gebe okulunda hemşire ile konuştum cinsel ilişki önermiyorum dedi doktor bişey demedi kafam karıştı
twinsmom_ yenibirannis yapsın yapsın valla çok iyi oldu hamilelik baya işime yaradı biraz değişir ona da değişiklik olsun 😅🤭
twinsmom_ Sinemenem kist etrafında kanama varsa ilişki olmaması gerekiyor diye biliyorum kanama damarlarını daha da arttırıyormuş ilişki
ErhanKubra yenibirannis ben 4+6 haftalık daha keseyi görmedim pazartesi randevum var inşallah görürüm 😊
yenibirannis ErhanKubra bende cuma gorucem ins kuzum hayrlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin ins 🙏🥰
ErhanKubra yenibirannis amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🤲güzel haberler verelim birbirimize🤲