SutlacimiYedimmiBen yenibirannis tutunur canım içini ferah tut pozitif düşün bazı bebisler böyle yaramazlık yapıp annelerini kaygilandirabiliyor😄
Kizkiza Ya bende 4+5 de keseyi gördüm pazartesi randevum var 6 haftalık oluyor acaba bebisi gorurmuyum
Sevil46 yenibirannis 7 haftalik ken keseyi gördüm bunu 3 haftalik bir gebelik gibi düşün dedi 8 haftalikken gittim 4 haftalik gibi düşün kesen güzel büyüyor geç döllenme olabilir dedi şuan 9+2gebelik sata göre kalp atışını duymadım daha haftaya gidicem tekrar kafam karışık düşük ilaçları kullanıyorum şuanda 😔
Busimss yenibirannis 8+6 haftalığız çok şükür herşey yolunda. Başında biraz mide bulantısı yaşadım ama uzun sürmedi şükür ki 🙏🏻 önceden bebek kayıplarım olduğu için iğne ve Progestan kullanıyorum lekelenmem hiç olmadı şükürler olsun. İnsallah hepimizin sorunsuz güzel bir hamileliği olur. Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım 🙏🏻
aybukemessr Busimss aynı 8+5 im bende canım ilk gebeliğim kalp atışlarını duydum cok sükür ama idrar yolu enfeksiyonum cok fazla progestan kullanıyorum bende işe yarar mı
senaaltinsoy1 yenibirannis 9+6 kalp atışını duydum çok şükür Rabbım bekleyen herkese nasip etsin , 6 . Ve 7. Haftalarda vardı lekelenmem 1 gece hastanede kaldım prosgestan iğnesi vuruldum şuan bir şey yok şükür
yenibirannis senaaltinsoy1 ya maşallah size rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı 🙏🥰
Beyzaanurr1 @“Nihannn35” Yarın 7 hafta olacam inşallah lekelenme görüyorum bende 5 haftalikken gittiğimde söylemiştim ama bana bi ilaç vermedi normal olduğunu söylemişti inşallah haftaya kalp atışı için gideceğim
yenibirannis Beyzaanurr1 ne güzel o zaman rabbim ins gümbür gümbür kalp atışını duydurup kucağına almayı nasip etsin kuzum🙏🥲🥰
Beyzaanurr1 Ç @“Nihannn35” çok teşekkür ederim canım amin allah isteyen herkese nasip etsin siz kaç haftalıksiniz
yenibirannis Beyzaanurr1 biz dha dün öğrendik 3 haftaligiz haftya bugün kese ve bebisi gorcez ins kuzum🤭
Yenibirannee yenibirannis bugun bat gunum canim bakalim 4+5 de randevu aldim carsamba gunu belki kesemizi gorurruz eşime daha söylemedim 14 subat hediyesi olarak söylemek istiyorum o zamana kadarda bebegimi görürüm insallah 🥰🥰 sen ne zaman gideceksin tekrar canim
yenibirannis Yenibirannee ya ne güzel ben sabredemedim dün suprz yptim eşime kuzum ins görsün keseyi 🙏🥰 bnde dün bugün gttik 3 haftaligiz daha küçüğüz tutunmaya yerleşmeye çalışıyoruz teyzesi hftya bugün bizde kese ve bebisi gorcez ins. 🥲🤗
Busimss aybukemessr idrar yolu enfeksiyonu için değil ki Progestan düşük olmaması için bir ilaç diye biliyorum. Enfeksiyon için ekstra bir ilaç vermiş miydi doktorunuz?