yenibirannis Gunicka evet norml dedi ama bnm çok hafif geliyo peçeteye çok açık renk Dr yerleşme lekelenmesi dedi progesteron fitil verdi destek olsun diye onu kullaniyorum şuan yok 😊
yenibirannis Gunicka benim sürekli gelmiyo cnm 2 gündür de yok çok şükür cumaya kadar baklm nolck🤗 ins gelmez hep uzanıyorum zaten iş yapmiyorm 🥰🙏
Gunicka yenibirannis Sukur inshAllah sag salim al kucagina ❤️ Nazarlardan korun) guzel psikoloji bebeyin gelisimi ucun cok onemli karnini oksa her gun dua et “La Ilahe IllAllah Muhameden ResullAllah” bu duayi karini 3 kere oksayarak her gun soyle Rabbim korusun inshAllah
Gunicka Lekelenme varsa risk ola bilir dikkat et bebeyin kesesinde sivi var o geliyor dedi doktor . Iyi bir doktorun olsun bu cok onemli . Dinlenmek cok onemli ben 3 ay uzandim
yenibirannis Gunicka ya çok teşekkür ederim cnm benim sende sağ salim kucağına al ins tamm yaparım 🙏🥰 arada konuşuyorm zaten onunla elimi koyup 🥲
Gunicka yenibirannis bulanti bebeyin iyi olma alameti onun icin guclu ol asil bulanti 7 haftasinda ) o zaman postlar paylawirsin gecmiyoo gecmiyoo😂7. Haftasina kimi iyi beslenmene dikkat et ilk haftalarinda iyi beslensen bulantin o kadarda az olur
kadertugrul7 yenibirannis 6+2de üç gün acik pembe gibi akinti ile kanam oldu kahverengi degildi doktor leke seklinde olduğunda genelde yerlesme kanamasi oluyor dedi ama renk onemli dedi ultrasonda kese etrafi kanama göründu porgestan kullanmaya basladiktan sonra tamamen kesildi kesede de azalmaya başlamıştı
yenibirannis kadertugrul7 ay iyi çok şükür kuzum bende de vardı progestan kullandgmdan beri yok gelmiyo ins gelmez tek temennm cuma 5+4 olcaz keseyi görmem mümkünse bebiside🙏🥲 ins yerlesmisdir güzelce
kadertugrul7 yenibirannis gorurursunuz insallah biz gittigimizde 6+2deydi kalp atisi ve kese görülmüştü
yenibirannis Gunicka şuan iştahım açık ya ama tatlı çikolata şeylere asla midem almıyor ki ben çikolataya bayılırdım 🤭😁
kadertugrul7 yenibirannis ben ogrendikten bir hafta sonrasina randevu bulabilmistim o yuzden hemen gordum gider gitmez 🤭🤭
Effii Selamlar ben 4+2yim 🙈 bugün kan verdim 42.7 çıktı değerim çok düşük sanırım.. Gecikmem olamadan önceki gün erken test ile öğrendim, regl gecikmemin 3.günü bugün.. İnşallah sağlıkla ilerler🙏🏻
Yenibirii yenibirannis doktorum yoktu. Persembe gunu betam 243 cikmisti. Yarin tekrar gidip kan vericem. Bide saglik ocaginda takibimizi yapan ebe var onunla görüsecegim. Sanirsam o yönlendirecek beni kese ve kalp atisini görüntelemeye
Yenibirii yenibirannis evet artmis önceki 59du. Sadece nasil ilerlendigina dair hic bir fikrim yok. Gecen gun ne ebe vardi ne kendi doktorum. Bide asiri merak ediyorum pazartesi bi gelemedi gitsemde betamin ne kadar arttigini tekrar ögrensem diye 4 gözle bekliorum🙈🐣
Mrsfly yenibirannis eeeeeyyy buralarda neler olmuş 😂 naptınız minnoşlar? Beni soracak olurdanız Hafif mide bulantılı ve bol huysuzluklu bir günümdeyim 😂
yenibirannis Yenibirii ya Allah’ım çok güzel ya sen dua et seninki pazartesi benim cuma cumaya kadar beklicem🙄