Ceycey Kızlar merhaba ben erken Doğum yaptım :( 34 haftalık 2 kılo 500 gram doğdu ama solunum ve oksijen sıkıntısı olduğu için aldılar küveze ama solunumdan çıktı 3 gün önce dünde oksijeni çıkarmışlar dün biberonu deniceklerdi biberonu alıyomus ama emme refleksi olmadığı için ememıyomus daha varmı başına gelen böyle ne zaman kazandılar emme refleksini
Deletedmom15257 Ceycey 34 haftadan sonra emme refleksi gerceklesir bebeklerde cnm 36 larda tam emiyolar sıkıntılı durum degil yanj rahat ol
EmelBG Ceycey Bebekle alakası var emme refleksi eltinin 39 ‘da doğdu emme refleksi düşüktü .Şırınga ile verdiler bi hafta kadar denedi o sırada göğüsten alışsın diye o ayrı💁🏼♀️
Burcu16 Ceycey Deletedmom15257 kızlar bebişleriniz cıktımı emme refklesleri kaç günde gelişiyor bırakıyorlarmı bizim bugün 23. Günümüzdü küvezde doktor biberona başlandığını söyledi sabırsızlıkla bugünü bekliyordum pazar günü bana emdireceklerini söylediler bin şükürki tahmini ne zaman çıkar sizce bu sürecten sonra
Ceycey Deletedmom15257 bugün 35 haftalık oldu bir haftadır küvezde zaten umarım hemencik alışırda gelir evimize 🙏
Cerenora Burcu16 Canım kilo alımını, apne durumu, kullandığı ilaçlar. Bizim solunum tamamen kendisi alıyor, kafein kesildi, beni emiyor biberon da alıyor. Yine de kilodan dolayı 1 hafta daha dedi doktor. 27. günümüz küvözde bugün.
eljid Burcu16 emdikten hemen sonra çikr cnm benmkide öle olmstu biberobu tutarsa senide emer cnm merk etme
Ceycey Çıktı canım emme refleksi geliştikten sonra bi kere beni emzirtmek için çağırdılar ertesi günde çıktı benimki başka bi sıkıntısı olmadığı için kılosu yerinde olduğu için