1anne2bebe Sekssenler eğer olursa 3. Olacak benim inşallah. Bekliyorum bat 1 kaldı. Hafta içi gidicem regl olmazsam eğer.
guzelanne01_ Sekssenler aynen canım onada arkadaş olur benim içinde iyi ben şahsım adına diyorum arka arkaya anneliği yapamam Kızım olması ilk ve büyük olması büyük şansım☺️
Sekssenler guzelanne01_ ben de cesaret edemiyorum pek aslinda ama bakalim daha hala hamile kalamadim vardir bi hayir diyorum bi yamdan rahatliyorum bi yandan niye olmuyo diye endiseleniyorum 🥲
Bebegim4 Sekssenler bende istiyorum 2. Yi oğlum 1,5 yaşında ama pco var bende ve kilom iki ay korunmadık ama olmadı nasip bakalım
Sekssenler Bebegim4 benim ki de 19 aylik 3 aydir korunmuyoruz hala bisi yok bakalim ben hep Allahim ne zaman hayirliysa diye dua ediyodum demk ki vardir bi hayir olmamasinda diyorum ama sizin pco dediginizi anlamadm
guzelanne01_ Sekssenler yani canım bence erken en azından 4 5 yaşında olsun☺️Kızım 12 yaşında benim 22 haftalık hamileyim iyiki beklemişim diyorum açıkcası annelik kolay değil cünkü
Bebegim4 Sekssenler polikistik over yumurta tembelliği diyim kısacası bende aynı şeyi diyorum rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıkla evlatlar versin hepimize inşallah