Sekssenler Selam kızlar ben yeni geldim Allah nasip ederse 2. Evladıma hamile kalma kararı verdim benim gibi 1. 2. Ya da 3. Hamileliği olan varsa Rabbım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💐
FatmaAselinAnnesi_60 Sekssenler hoşgeldiniz Rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip etsin inşaallah 🥰
Yenibirannee Sekssenler bende varım bugun bat günüm 4 gun önce betam 42 cikti hayırlısıyla kadin doguma gidicem 🥰 umarim sağlıkla aliriz kucagimiza. Sizin yas aralari kac olcak acaba??
Serena Sekssenler benımde iki bucuk yasında oglum var. suan hamıleyım carsamba gunu beta 58 cıktı bakalım yukselmesını beklıyoum bende
SutlacimiYedimmiBen Sekssenler hoşgeldin bende hâlâ şaşkınlığımı yaşasam da üçüncüye hamileyim sağlıkla alalım kucağımıza insllh
Sekssenler Yenibirannee benim ki 1,5 yaşında ama daha hamile falan degilim 2 aydir korunmuyorum daha gecen hafta temizlendim bakalım belki de daha gec olur belki bu ay bilemiyorum
Minigim--2 Sekssenler hoşgeldin bende 2. Hamileyim az kaldı 1 ayım kaldı rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Mucizem33 Sekssenler rabbim isteyen herkese nasip etsin bizde 10 seneden sonra mucizemize şahidiz rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasipetsin🙏🏻 Bi kizim var 10 yasinda bi de oğlum.olacak 😍
cocuklarimcanim Sekssenler ucuncu hamileligim benimde korunma bırakınca bi sene kadar anca olur ded ilk aydan oldu sansima yolu yariladik bizde
cocuklarimcanim Sekssenler inşallah beklemedigim icin sok olmuştum hatta dalga gectim birde ilk aydan olurmus diyr kimse ihtimal vermemisti gunum gecince yaptim sok oldum 🤣