Serklajligebelik Merhaba , emzik ve biberon almak gerekli mi , e bebek indirimden alacağım da bilmediğimden soruyorum. Hep emzireceğim diyelim ki , biberon şart mı ya da emzik ?
Edafmo Serklajligebelik emzik bebekler için yararlı diyen de var zararlı diyen de. Ben aldım açıkçası. Uykuya dalışlarda kullanacağım. Hem bebeğin ataklarını sakinleştirmeye de yarıyor diye düşünüyorum. Biberon da lazım bence. Süt sağımı yapıp dışarıya vs çıktığınızda bebeğinizi kolayca besleyebilirsiniz.
Seherselim Serklajligebelik valla canım 24 gün önce doğum yaptım emzik te aldım biberon da kesinlikle ve kesinlikle lazım hatta süt sağma makınası da şart. Bebek sütün hepsini içemiyor göğüsler taş gibi oluyo sağıp rahatladım. Sağmasam hastanelik olurdum o kadar ağrı yapıyor süt düğüm düğüm oluyor göğsünde. Biberon ve Emzik konusuna gelince Avent aldım ikisini de meme reddi yaşamamak için en iyisi olsun dedim. İlk günler süt gelmedi doktor sarılık olmasın besleyin mama verin dedi doktor ben biberonla verdim mamayı. Sağdığım sütü de göğsüm çok yara olduğu günlerde yine biberonla verdim
Ayseatr Serklajligebelik bende emzik nuk aldım biberonda lansinoh inşallah emziği tutar aventin emzikleri gereksiz pahalı ya
Serklajligebelik Edafmo peki biberonun ml mi kaç olmalı 120 ve 125 arasında kaldım ama az mı olur bilemiyorum
Edafmo Serklajligebelik ikisi farketmez bence ya. Ben lansinoh aldım 160ml vardı onu aldım. İlk zamanlar zaten minik oluyor mideleri çok büyüğe gerek yok
Gizzgzz Serklajligebelik ben medela alacağım o cam değil iki çeşidi var sadece anne sütü için kullanılan bir de hem mama hem anne sütü için kullanılan ilk etapta doğum öncesi ikisini kullanabileceğim modeli alacam ama erken doğum durumum var kızım erken doğarsa anne sütü biberonu da alacam
Serklajligebelik Seherselim çok teşekkür ederim, göğüs pompası ve süt saklama poşetini de alacağım , biberon ben de philips tercih etmek istiyorum, siz hangi biberonu tercih ettiniz kaç ml di ? Bebeğiniz hayırlı olsun, darısı bizlere olsun 🙏🏻
Seherselim Serklajligebelik ben küçük olan biberonu tercih ettim canım ilerleyen zamanlarda büyüğünü de alcam ihtiyacım olursa.