Betul124 Filiz-kkn04 belki hamile olabilirsin canım umutlandırmayayım ama hsg den sonra hamile kalınabiliyor
twinsmom_ Filiz-kkn04 ille belirti olması gerekmiyor rahim filminden sonra hamile kalma ihtimali yükseliyor belki de tutmuştur 🙏🏻😇
gulseren23 Ravzanur23 kaç ay sonra kaldınız acaba ben 2 ay oldu hsg cekileli. Hayırlı olsun gebeliginiz bu arada 🌸🙂
Filiz-kkn04 Betul124 2 kere kimyasal geçirdim gögüslerim filan şişerdi hissderdim bende umutlanmak istemiyorum yarın test yapıcam inşllah vardır
Ravzanur23 @gulseren23 hemen sonraki ayda kaldım canım hsg zaten adetin son günlerinde falan çekiliyor bende çektirdim o ay da hamile kaldım çok sağolun bu arada umarım sizinde istediğiniz zaman olur 🙏🏻
gulseren23 Ravzanur23 Amin İnşallah🤲bende adetten hemen sonra çektirdim 2 defa regl oldum İnşallah Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin isteyen herkese, 🤲
mucizeolsunn Ravzanur23 benim adet bittikten 4 gün sonraya gün verdiler malesef araya hafta sonu felan girdiği için 😔 normalde erken yumurtlama olur bende keşke hemen adet bitimine verselerdi sizin tam kaç gün sonraya vermişlerdi acaba
Ravzanur23 Ben randevu almadım bi yakınım ayarlamıştı canım reglimin 7. Günü çektirdim hsg yi çeken teknisyen bana 7 günden say 10. Gün ilişkiye gir demişti bende öyle yaptım hamile kaldım