Kullanan ya da kullanacak olan annelerimiz fikirlerinizi paylaşır mısınız acaba?
*unibaby
*chicco
*bünchen
*mustela
*sebamed
*johnson’s baby
*dalin
*bepanthol
....
Daha sayamadığım belki de nicesi 😔
    Mustela nın ürünlerini tercih ettim ben en iyisi ve doğalı o olduğu içün. Islak mendil üni baby aldım mesela
    Islak mendil ıni baby yenidoğan aldım şampuan ve bebe yağını dalin.pişik kremini bepentol
    secilertu ben bünchen aldım şampuan, yağ ve bariyer pişik kremini. Mustela ve bünchen arasında kaldım bunu tercih ettim ikisi de aynı kalitede. Islak pamukları baby&me aldım unıbaby de gayet iyi ama baby&me daha ekonomik ve kalitesi aynı.
    Dalin'den ve jbaby'den uzak duralımm.
    secilertu yenidoğacak ikizlerim için mustela set aldık ilk doğduklarında ciltleri cok hassas olur diye düşündük daha sonraki aylarda unibaby e geçicez malum mustela biraz pahalı 🤗
      secilertu banyo ve bakım ürünlerini bübchen aldım çok tavsiye eden vardı hem de içeriği temiz 👍🏻
        KlncA bana da çok tavsiye eden oldu şu an e bebekte %20 indirime girmiş fikirleri dinleyip ben de kararımı vereceğim inşallah 😊
        secilertu ıslak mendilini uni baby şampuanlarda hala kararsızım pişik kremi sudocrem alıcam
        secilertu mühendisinoğlu instagram sayfasına bakmanızı öneririm
        pişik kremi desitin, şampuan baby&me, bebek yağı himalaya. hepsinin içeriği temiz. himalaya'nın temiz olduğunu daha önceden bilseydim gratis'in %50 indiriminde stoklardım 😁 neyse ki bu marka sürekli indirime giriyor