baharkarakuzu Kanz with me modelini aldık biz hem sallaniyo hem çift kademeli hemde anne yanı oluyo park yatak.
[silindi] semaa_ durumunuz varsa chicco next 2 me forever alin derim 4 yasa kadar kullaniliyor anne yani isiniz bittikten sonra alttan ayaklarini sokup park yatak gibi bbegin odasina koyabilirsiniz ama biraz pahali 9 bin oda
busrabrbr semaa_ ben bu hafta bunu alacağım inşallah mağazasında baktım cok beğendim çok kaliteli fiyatı da gayet makul 2,700 Anne yanı oluyır sallanıyor vs bütün özellikleri barındırıyor
Ayse5100 semaa_ canm Trendyol da sanırım markası civildi anne yanı beşikleri var yatağa birleştirme yapabiliyorsun sallanır sabitlenir dört ayağı tekerlekli ve 3 yaşına kadar kullan 60×120 boyutunda en kullanışlısi bu bence
Hulya4534 semaa_ e bebekte görmüştüm 1700lerde başlayan fiyatlarla bnde öyle almayı düşünüyorum orda pahalı da var uygun da
Babytwo2 semaa_ e bebekten aldık biz . Baby plus olanını .ahşap ve Kibar bi beşik. 60-120 ve 70-130 cm seçenekleri vardı . Büyük olanını 2750 ye aldık . Henüz kullanmadık ama güzel tam isteğiniz özellikler var . Anne yanı oluyor. Bende sevmiyorum park beşik
semanureliz semaa_ biz bunu aldık fiyat çok pahalı değil gayatte güzel ve uzun süre kullanabilecek bı ürün