Betulll1996 Simsekaaysegul enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli bebeğim enfeksiyondan erken doğma riski var doktor doğru olanı yapmış bende aqumentin kullandım hiç bir soru. Olmadı çok şükür
Aynenkanka Nurcangulpideci ben de idrar yolu enfeksiyonu için bugün kullanmaya başladım aynı ilacı hamileler için güvenilir bir ilaç şifa olsun hepimize🙏
Minel-4 Nurcangulpideci bende kullandım çok kötü bi grip geçirdim öksürmekten boğazım tahriş olmuştu şükür bebeğime hiç birşey olmadı zaten zararlı olan birşeyi doktor neden versin ki
Frht-cnss Mhtpflz benimde hep var ve antibiyotik te çok düşürmedi ne yazık ki sizin kaç çıktı benim gebelikle birlikte çıktı düşmüyor bir türlü
vveraa Nurcangulpideci dişim iltihap kaptığı için bugün verdi doktorum enfeksiyon iltihap çocuğa daha zararlı emin ol eskidenmiş o dişçi olmaz antibiyotik olmaz söylemleri tabiki kullanmamak daha iyi ama keyfi değil daha kötüsünü önlemek için kullanıyoruz doktorlar kötülüğümüzü istemez diye düşünüyorum korkmayın🙏
Sevgiavc Nurcangulpideci evet ben kullandım doktoruma sordum hamileler için en uygun olduğunu söylemişti enfeksiyon olup bebeğe geçmektense kullanıp onu azaltmak gerekiyor bence kullan
Slalaylay Nurcangulpideci veriliyormus bana da verdi kanımda enfeksiyon ve öksuruk vardi bende de . Acildeki doktor verdi kendi doktoruma msj attim bu ilaclari verdi diye agumentin ve parola izin verdi boga spreyi ve balgam sökturucu suda eriyen tablet vardi onlara izin vermedi ben de sasirmistim. Internete de bakinca icilebildigi yaziyor agumentinin
Nurcangulpideci @yanlisanlamaama böyle söylüyorlar insanı iyice tedirgin ediyolar. İnsan bazen doktordan duydugu şeyi bile sorguluyor bi başkasının tecrübesini duyunca rahat ediyo annelik de böyle biseymis heralde simdi daha yeni yeni anlıyorum. Bunu yaşamış kullanmış bir zararını görmemiş olmanız içimi daha huzurlu etti
yanlisanlamaama Nurcangulpideci ben 1 aydır belli aralıklarla antibiyotik göz damlası bile kullanıyorum göz enfeksiyonu bile oldum cidden bu enfeksiyon gebelikte başımızın belası oluyor ve ilaçsız gitmiyor inşallah kısa sürede atlatırsınız geçmiş olsun 🤍🌸
Buseka Nurcangulpideci ben normalde her antibiyotiğin yasak olduğunu biliyorum ama bilemedim okadar kötü hastalandım ateşler ishal kusma ama doktorum vitaminden başka bişey kullanamıyacağımı söyledi 🙄
Dark Buseka yasak değil, aksine enfeksiyon bebek için riskli, doğum sonrası solunum sorunu yaşayan bebeklerin bir kısmi gebelikteki enfeksiyonlarin tedavisinin tam yapılmamasından kaynaklanıyor bebeğe geçiyor
Nurcangulpideci @Edafmo doktorun verdiği ilacı sorgulamak demeyelim ona bunu yaşamış bir zararını görmemiş tecrübe etmiş hamile arkadaşlarımdan fikir almak içimi rahat ettirmek diyelim. Buranın kullanım amacı da bu zaten hanımefendi.
Nurcangulpideci @Minel-4 ben de sizin gibi çok ağır bir grip geçiriyorum öksürmekten boğuluyorum resmen. 3 4 gündür doğal yollarla iyileşmeyi denedim olmadı daha kötü oldum. Yine de size sormak kullanan arkadaşlardan bilgi almak istedim
Selinoloji Agumentinin bir zararı yok. Yine bazı cahiller toplanmış yorumlamış. Doktordan daha mı iyi bileceksiniz. Kullanılabilir bir ilaç o. Ben de kullandım. Öksürüyordum enfeksiyon kapmışım bir kutu içtim
Gns-gur Nurcangulpideci zaten dediğiniz antibiyotik hamilelikte kullanılıyor ben Serklaj oldum beş gün boyunca sabah akşam 1000lik içtim
amine2023 Nurcangulpideci ben de kullandım öksürük boğaz yolu iltihaplanmasından dolayı. Kadın doğum doktoruma sormuştum. Kullan demişti çünkü iyileşmemek bebeğe daha zararlı demişti
HanifeAsya Nurcangulpideci tabiki kullanılıyor öyle olsa doktorunuz yazmazdı zaten 3 kutu bitirdim gebelik döneminde enfeksiyondan augmentin eczanelerde bulmak zor muadillerini kullanmıştım