BetlBalc Agdanin acisina dayanamayanlar nasil dogum yapicak merak ediyorum ☺️Acaba ben mi cok hissiyatsizim.🤭bence agdaya gitmelisin sahsen ben doguma jiletleyip gitmem cunku dogumun ne zaman olacagi belli degil bu sefer cikicak filan pis pis cikmak istemem doktorlarin hemsirelerin karsisina.
Deletedmom308 BetlBalc bende merak ediyorum bunu cidden :))) doğumdan sonra da hiç uğraşılmaz jiletle ağdayla vs. lohusayken öyle gezmekte rahatsız eder
Gamzekahraman0209 BetlBalc bnde orada takılıyorum ya dogum u bile utanmasam sezeryan yapın deye em sonra sacmalama Gamze diyorum susup oturuyorum
betulll58 Bu konuda ben şanslıyım diye düşünüyorum bekarken hep lazer epilasyona gitmiştim sonrası içinde artmaması için eldivenle alıyorum zaten tek tük çıkıyo hissetmiyorum bile tüy yani kıl bile değil onu da 2 dakika da Duşa girdiğimde hallediyorum
Deletedmom308 betulll58 keşke benim de öyle olsa lazere gittim hiçbi işe yaramadı. Aşırı kıllanma var bende. O yüzden kendim halledemeğim için kuaföre gidiyorum mecbur
deletedmom734 Gamzekahraman0209 walla hallettim canım ya ağdayı doktor eldiveni mantığıyla kullandım azcık uzun sürdü azcıkta zorladı ama şükür hallettim kalanlar.oldu ufak tefek ama zaten ben yıllardır ağda kullandığım için sık değiller
Rasev Gamzekahraman0209 ben hep devleete gidiyodum dogumuda orda dusunuyodum ama kismet ozelde dogum gerceklesdi hicbi dokdor veya hemsire hicbisiy soylemedi bana
alcang Gamzekahraman0209 bende hem hamilelikten önce hem hamilelik döneminde hep kullandım memnunum sadece 3 günde hemen çıkmaya başlıyor ama jilet sonuçta. Bende ağdanın acısından korktuğum için hayatım boyunca hiç ağda yapmadım.
betulll58 Deletedmom308 Hormonlardan olabilir o lazerden önce hormon testi yaptirdin mi canım o yüzden etki etmemiş olabilir
Deletedmom308 betulll58 hiç yaptırmadım o testi. Gittiğim güzellik merkezi de saçma sapan bi yerdi zaten. Boşa para verdim :/