1anne2bebek__ Deletedmom_116 benim belimde yırtık var 3 tane ondan da ağrıyor birazda. Bacak şükür daha başlamadı erkek cinsiyetimiz. Sizin 🥰
Gizzgzz Deletedmom_116 hataydayım şimdi kasılmalar artıp çocuk aşağı inince hemen hatay a geldim ilçede doğum falan yapmak istemedim şartlar kötü zaten kar geçenlerde Bi yağmış ama eridi dedi eşim
Deletedmom_116 Gizzgzz Benim daha önceki haftalarda vardı kasılmam o sirlaarda ağrım vardı şuan şükür yok çok geçmiş olsun
FatmaAselinAnnesi_60 AyFa1608 yok kiz normal de tokatlıyım ama Ankara’da yaşıyorum evlendim evleneli 😂😂
AyFa1608 FatmaAselinAnnesi_60 haa😂 Konya’ya götür dedim eşime falan okuyunca 😅 gel gel gezmeye günü birlik de olsa. Güzel memleketim 😂 bizde eşimle Ankara’ya niyetlendik görümcem var gezelim 1 gece orda kalıp gelelim bi hafta sonu dedik ve dediğimzle kaldık😂😂
FatmaAselinAnnesi_60 AyFa1608 gezmeye kız Konya’yı merak ettiğim için hem hamilelik hem de masraf olunca dediğimizle kalıyoruz inşaallah seneye gelin gelin Ankara’da çok güzeldir 😂😂
AyFa1608 FatmaAselinAnnesi_60 eminim öyledir. Her şehrin ayrı güzellikleri var inşallah bebişi bi doğurup biraz büyüteyim de geliriz inşallah 😅
Rabia04_09 Deletedmom_116 bizde 23+4 Haftamızdayız kızımla. Dediğiniz gibi bel bacak ağrıları mide şişkinliği nefes darlığı maaf ediyor insanı.