Eylulun_annesiii Pendik medipol hast doğum yapanlar, hangi doktorda doğum yaptınız, süreç nasıldı, nasıl doğum yaptınız kaç gün kaldınız odaları vs nasıldı anlatır mısınız? ☺️
Irazz12 Eylulun_annesiii Eylulun_annesiii ben temmuz spnu orada doğum yapmayı planlıyorum, ilknur hanım ile ilerliyoruz
Dorukkusumm Eylulun_annesiii nasip olursa mart ortasında bizde doğumu orda yapıcaz İlknur hanım takipliyim..
Eylulun_annesiii Irazz12 ben orada yapacağım kesin, Aytekin hanım ile devam ediyoruz. Çok da seviyorum doktorunu. Sadece orada doğum yapanlar nasıldı süreç vs merak ettim ondan sordum canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Mervesoydas Eylulun_annesiii bende Aytakin hanımla devam ediyorum 16 hafta 5 günluk hamileyim temmuzun sonu onda dogum yapmayı istiyorum
Eylulun_annesiii Banusametailesi ben daha doğum yapmadım, nasipse mart sonu nisan başı olucak inşallah. Tam olarak neyi sordunuz anlamadım ama muayeneler doktor vs soruyorsanız söylerim tabi
Eylulun_annesiii Hllty özel sağlık sigortam olduğu için ücret ödemeyecrğim sadece kendi doktorum doğumunu yapsın istediğim için onun ücretini ödeceğim. Kendi doktorunu istiyorsan ayrıca ücret ödüyorsun, bana farketmez herhangi bir doktor da yaptırsın doğumu derseniz o gün hangi nöb doktor varsa doğuma o giriyor diye biliyorum.
Eylulun_annesiii Dorukkusumm sağlıkla Kucağına al inşallah. Doğumu planladınız mı normal mi sezeryan mı olucak
Dorukkusumm Eylulun_annesiii cümlemiz inşallah 🙏 ben sezeryan istedim İlknur Hanım da direk tamam dedi tüp bebekte olduğu için böyle Bi imkanın var İsteğe bağlı değil zorunlu sezeryan gözükecek dedi ama istersen normal de olabilir, biz sezeryan istedik.
Aysnrbtnn Dorukkusumm merhaba bende İlknur hanıma gidiyorum şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdınız
Dorukkusumm Aysnrbtnn ben İlknur hanıma 30.haftada başladım kaçıncı haftada yaptırdığı hakkında bilgim yok malesef 🌸
Mervesoydas nazsenturk-60 evet her zaman ulaşabiliyorum. Mesajlarıma cevap veriyor. En önemlisi güler yüzlü