Tubazeynepalin Kızlar 28. Haftaya giriyorum bacaklarımın arası sanki dayak yemişim gibi ağrıyor sizin de oluyor mu yürürlen kalkarken
Eylb_ Tubazeynepalin 28.haftadatım bende ama öyle bir ağrım olmuyor şimdilik🙄 yürüyüş yapıyor musunuz ya da çalışıyor musunuz ? Hareket halinde misiniz yani belki değilseniz ondan olabilir diye düşündüm..
9ay10gun Tubazeynepalin bacaklarım bacak aram heryerim ağrıyor valla. Özellikle sabah yataktan kalkarken çok zorlanıyorum. Birde bir haftadir kusma başladı bende. İlk aylarda kusma mide bulantısı olmamıştı. Şimdi ne yesem çıkarıyorum son zamanlar zorlu gecicek gibi
Ozleem_25 Tubazeynepalin Bende 27. haftadayım aynı ağrıdan bende de var magnezyumda kullanıyorum kalsiyumda ama azcık iş yapsam yürüsem hemen ağrımaya başlıyo otururken kalkarken yatakta dönerken mahvoluyorum resmen ordaki kemikler sızlıyo napcaz böyle bilmiyorum😒
Slaedz Bacak aram değilde duştan sonra eğilip doğruldukça diz kapatlarımın üstü sanki bıçak saplanırcasına acıyo
Zeyada07 Genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor canım bendede çok oluyordu doktorum takviye edici magnezyum verdi daha iyiyim şükür sürekli kullanıyorum yatmadan önce.
Gorkim Ben 12. Haftadan bu yana magnezyumumu ihmal etmedim 28. Haftayı doldurdum bugün 29 a giricez yarın bacak aramda bnm de ağrım var sağ bacak aramda kemik batması gibi oluyor arada
Mommyy0708 Tubazeynepalin benim üst bacağımın yanları ağrıyor masajla falanda geçmiyo kemik ağrısı gibi aynı. Ve son 2 gündür kasık ağrım var kesin yine enfeksiyon oluştu🤦🏻♀️
AyFa1608 Tubazeynepalin 27+1im. Bazen yürürken falan oluyor bende de genital bölgedeki kemikler kırılıyor sanki ayrık ayrık yürüyorum 😔
Aynenkanka Tubazeynepalin magnezyum kompleksi kullanın doktorunuza danışarak çok rahatlatıyor artı günde 1 tane de kızılay erzincan soda içmeye çalışıyorum ben magnezyum oranı çok iyi
Gamzeparlakk Bu ağrıları bir tek ben yaşıyorum sanıyordum 😔 Yatarken, oturken kalkamıyorum yürürken kramp giriyor ama tek sağ tarafım ağrıyor 🤦♀️🤦♀️ Ve geçmiyor hiç bir şekilde