Mineli Arkadaşlar merhaba, 7+2 haftalık hamileyim. Bursa ya eşimin işi dolayısıyla 1 yıl oldu geleli buraları pek bilmediğim için şimdilik Ceylan hastanesine gidiyorum Doğum için önerebileceğiniz doktor tavsiyelerinizi bekliyorum
Htccprz Mineli Ceylan hastanesine gidiyorsanız orayla anlaşmalı çalışan Emre uysal var esentepe hastanesindeydi özel muayenehane açtı anlaşma yaptığı hastaneler arasında ceylan da var.doktor baya iyi ve popüler
BurcuY Mineli Emre Uysal’ın kesinlikle tavsiye ederim maddi durumun kötü değilse yeni muayene açtı kuzum ☺️ Benimde bütçemi zorlamazsa bırakmak istemiyorum 1 kere gittim çok memnun kaldım ☺️
Hulu Mineli istanbul’da yasanyan bir Bursaliyim. Ama her gittigimde mutlaka muayene olurum Cenk Askalli. Kardesimin esi dahil tum cevrem onda dogum yapti ve cok memnun kaldilar.
Nunu Merhabalar canım ben yıldırım dorukta fatma hanıma gidiyorum o kadar memnunum ki kesinlikle tabsiye ederim 🤗
hnmfd Ben de Esentepe hastanesi neşe hanıma gidiyorum çok memnunun eğer memnun kalmasam ben de Emre beye gidecektim
NehirsMomm Mineli Ceylan hastanesinde sibel akesen var canim ben gebeligimin basindan beri ona muayneye gidiyorum cok ilgili cok iyi bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum