ArzBeydgn Şu an 13 haftalık bebeğim. Yavaş yavaş bez alıp biriktirelim diyoruz. Yenidoğan’da hangi marka tavsiye edersiniz? Kaç numaradan kaç paket almalıyız?
beyzacmvrc ArzBeydgn bez stoklama. Hangisi iyi gelir bilemezsin ama ben 1 tane Molfix aldım 1 beden 88 tane var içinde. Başka da henüz almadım
Snnaadayi @ArzBeydgn bende 20 haftalık hamileyim stok yapmanın mantıklı olmadığını ikinci bebeğimde deneyimledim aldığım bez pişik yaptı o yüzden yaptığım stok elimde patladi o yüzden şuan sadece yenidoğan yetecek kadar aldım sonra duruma göre hareket etmeyi düşünüyorum bu arada fiyat performans olarak en iyi bayb turco yu gördüm ondan aldim
Balbebek012 Snnaadayi bir baby turco tabiki pişik yapar sızdırıyor ve hemen kaka çiş kokusu çıkıyor ama molfix ve prima öyle değil
beyzacmvrc ArzBeydgn amazonda kupon var 120ye 40 150 ye 50 TL. İlk alışverişe özel o şekilde al istersen ben öyle aldım Molfix taneis 1.17 TL ye geldi
Snnaadayi @Balbebek012 sanırım yanlış anladınız daha önce Molfix kullanmıştım şuan bayb turco aldım dedim çok almadığimı duruma göre hareket edeceğimi de söyledim
Daisy0000 ArzBeydgn Sleepy bio natural aldım 124adet.. Fiyatı uygunken stoklamak istiyordum ama pişik vs yaparsa diye emin olamadığım için stok yapmayacağım..
hayalperest2310 ArzBeydgn ilk hamileliğim 33 haftalık oldum daha almadım ama bez konusunda stok yapmam çünkü her bezi bazen bebeğin cildi kabul etmiyor molfix alıp kullanacm yeni doğan sonrasına bakacam ondan sonra stok yapılır
symabskrt Civilin sitesinde indirim var şuan 88 li Molfix aldım 120 liraya 2 paket ikizlerim olcak 20 haftaligiz bende hemen stok yapmayı düşünmüyorum ama etrafımda Molfix kullanan herkes memnun duruma göre alırım diye düşündüm