Kizlar 36.haftamda baska bir hastaneye baslamak zorunda kaldim ozel hastane..3 haftadir nst ye çağırıyor ama bir türlü sezeryan gunu vermiyor daha dogrusu nst yi alip daha kapidan haftaya gel diyor girerken yuzune bile bakmiyor insanin…iki doktor vardı digeri izinde idi mecburdum buna..Ve 3 haftadir bebegime ultrason ile hic bakmadi en son 2777 gr di .Kqc kilo oldu suyu nasil hic bir fikrim yok .Suan 39 haftaligim bana yine haftaya nst diger hafta dogum konuşuruz dedi dusunun 41 hafta bile bitmis oluyor .Hastane kapisindan ciktik ne yapip edip baska hastaneye gidecegiz bul bulustur dedim esime..neyse tam çıkarken tekrwr çağırdılar 39+3de alalim dedi esi ameliyat olacakmis doktor hanimin yani benim haftamla alakasi yok ameliyata almanin…neyse güvensizlik olustu bastan beri zaten mutlu degildim..diger doktor da pazartesi geliyormuş bir şekilde numarasini buldum durumu anlattim ameliyatimi siz yapin nolur dedim adam sagolsun yardimci oldu pazartesine kadar islemleri halledin yaparim dedi .Gel gelelim diger doktorun sekreteri sıkıntı çıkardı yok anestezi yi iptal etmisim nasil sıra bulacakmisiz felan..tartisma yasandi esim 3 haftadir bebege bile bakmadiniz ne durumda bilmiyoruz bir anda dogum karari aldiniz yanlisinizi farkettiniz dedi demesin mi esiniz bir turlu dogum tarihine karar veremedi diye..sinirim atti resmen her hafta sormama rahmen yuzume bile bakmadan haftaya konusuruz dedi..Neyse ki kavga dövüş gun aldik diger doktor dan ..Rabbim izin verirse 39+5de sezeryan dogum ile yavruma kavusacagim.. Bu sorumsuz doktor Selma Tunç dur zaten saat 10 11 olmasina ragmen kimse yok kapisinda bekleyen ..Kesinlikle gitmeyin..Bezmi Alem Dragos ta bu doktor..