mutluebeveyn Kızlar bugün 36+1 iz karnım sürekli taş gibi semsert yani sertlik arada gelip gitmiyor hep sert bir sorun var mıdır acaba doktora da görüncem bugün sizin nasıl sertlik durumu bu haftalarda olanlar varsa yazabilir mi 😔
Esrauysal mutluebeveyn kuzum bende bebek sertlesiyor toplanıyor zannediyordum doktor o sancı dedi bi yerim agrimiyor bitek bebek sertlesiyor karnım şişiyor dedim bir türlü anlatamadim ilk hamileliğim sancin nedir bilmiyorum sanırım
Yagmurrr98 mutluebeveyn Sancı o canım bebekte sorun yoktur benim gece canım çok yanıyor doktor doğum sancıların başlamış dedi
mutluebeveyn Esrauysal canım aynen benimde ağrım sızım olmuyor sadece sertlik uzun süre devam ediyor karnımda benimde ilk gebeliğim niye böyle oluyor anlamıyorum
Esrauysal mutluebeveyn kuzum bir hafta yatırdılar beni sancıymis o ciğer geliştirici iğne serum hap veriyorlar sende bi git
mutluebeveyn Yagmurrr98 canım şimdi nst çektiler iyi çıktı ama Nst de karnım yumuşadı ondan mı acaba iyi çıktı bilemedim normalde semsert
Yagmurrr98 mutluebeveyn Canım bilemiyorum ben 39 haftalığıim düz yatınca benimkide yumuşuyor ona rafmne sancı çıktı demekki seninki sancı değil doğumunda yaklaşmış zaten normal bunlar
Esrauysal mutluebeveyn aynı durumdayız seninle ya bende oldum 35 te nişanim geldi benim geri gitmek zorunda kaldım hala gelen giden yok inşallah biraz daha kalır ya
Esrauysal Mrvrlblkn kuzum ben ne bileyim çocuk sertlesiyor zannediyorum olup geçen bişey ama beş dakika da bir de oluyordu son zamanlar sık oluyordu 34 te normal kontrole gittim nstde sancı çıktı içeri yatıracağız dediler kabul etmedim eve geldim ertesi gün geçmedi tabi sertleşme dahada sıklasti gittim sancılar çıktı yine yatısımı verdiler 7 gün yattım
Mrvrlblkn Esrauysal ara ara bana da oluyor o yüzden sordum önemsiz diye düşünmüştüm ama dikkate almalıyım sanırım teşekkür ederim
mutluebeveyn Yagmurrr98 evet canım doktor baktı bugün suyum artmış sudan dolayı gerilebilir dedi fazla mı su içiyorsun diye de sordu hatta normal dedi onun haricinde bu haftalar böyle olur gibisinden konuştu