betulpolat tly-ozl https://mutluresim.com/images/2023/02/03/OO8BV.jpg. Bugün sonuç göstermeye gidicez e nabızda bu şekilde sizin değerler neydi
MugeGuness tly-ozl benim de riskli çıktı canım. Doktorum fetal dna önerdi. Yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum. İnşallah temiz çıkacak içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Dualarınıza talibim 🙏
Tugce3561 tly-ozl ikili tarama testi riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan bir sürü anneyle karşılaştım. Bence içinizi ferah tutun, kesinliği olan bi test değil bu🙏🏻
Ozlem_2021 tly-ozl Benim 40 hafta bu stresle gecti.Keske hamilelegimi doya doya yaşasaymışım.Profilimden en son paylaşımımi okumanızı öneririm
betulpolat Minnak-9 aç tok farketmiyor. Önce ultrason ile bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor sonra kan alınıyor sizden sonucu bekliyorsunuz çıkan sonuçlardan bir yüzdelik hesaplama yapıyorlar ona göre risk yüzdesi söyleniyor
tly-ozl MugeGuness insallah temiz çıkar rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
tly-ozl Tugce3561 İster istemez bi sıkıntı kaplıyor ama Allah büyük onun verdiği canı ondan başkası alamaz
tly-ozl Ozlem_2021 okudum okurken daha ne olabilir dedim her cümlede rabbim ne dilerse o olur gerçekten cok sevindim sizin için. Tüm olumsuzlukları sildim sizin anlattıklarınızdan sonra rabbim size bağışlasın
Ozlem_2021 tly-ozl Rahatlamaniza çok sevindim.Rabbim sağlıcakla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲