Minaa_m 6 +6 gebeyim devlet hastanesine gittim doktor bebeği göremedi bundan önce kalbini dinlemiştim İdrar kesesi boş göremedim alttan bakacam dedi bende doktora güvenmedim baktırmadim sizce kalbi mi durdu bundan önceki gebeligim kalbi durmuştu
Sinem0135 Minaa_m ultrasonu iyi bir yere git kuzum . Bemım daha önceki gebeliğimde kalbi durdu . Ikınvıye hamile kaldım onda da aynı şey oldu devlete gittim bebek görünmedi ama daha önve kalp atışını duymuştum . Sonra farklı bir kurumdan tekrar baktırdım orda da görünmedi . 11 gün önce kürtaj oldım . Ama Rabbim inşallah sana hayırlı sonuçlar verir güzel haberler alırsın 🤲🏻❤️
Nursaygi Minaa_m Kanaman falan var mı peki? Banada o haftalarda alttan bakmışlardı çok şükür bir sıkıntı olmadı. İstersen birde özel doktora git için rahat etsin.
Minaa_m Sinem0135 ultrasonla baktı ama görmedi doktor yaşlıydi biraz bide küçük bi ilçede ki devlet doktoru
Momsy410 Minaa_m aynen oyle idrar olmayinca gorunmez cunku daha cok kucuk. Hic endiselenme alttan bakmak isterlerse de korkma erken haftalarda cok normal