Selisscee Yesmkubra merhaba benim 26 haftalik 2 gündür vajina da batma hissediyorum ara sıra birde bebisin ayakları aşağı da olduğu için vurduğunda hafif acı hissediyordum ama batma olayına kafam takıldı sancımidir acaba
Yesmkubra Selisscee sürekli olursa git bence. Keşke benide uyarmış olsalardı gitmezdim. Altan muane felan ediyorlar insan daha geriliyor.
firtina Yesmkubra degil normalde endikasyonu hipertansiyon fakat gebelikte kasılma engellemek icin kullaniliyor
Selisscee Nsdylmz benim bebis kafasını dayiyor ara sıra gobegime farkediyoum kafası olduğunu o zaman belli oluyor ama sertlik durumu böyle bisey mı acaba
Yesmkubra Selisscee işte o yalancı kasılma bebiş haraket ettikçe oluyor. Bundan sonra hep olucak vücut doğuma hazırlıyormuş.
Nsdylmz Selisscee benimkinin kafası aşağıdaymış ama karnım komple sert oluyo benim doktora da gittim sancı falan bişey çıkmadı ama şimdi de bebek hareket ettikçe kasılma gibi şeyler oluyo anlamadım bende normal mi değil mi niye oluyo
Nsdylmz Yesmkubra bebek hareket ettikçe olan kasılma yalancı kasılma mı gün içinde ne kadar oluyo sizin peki
Cennettt__ Yesmkubra evet bende de oluyor doğuma hazırlık kasılmaları diye adlandırılıyor.. 1 dk sürer geçer normaldir içiniz rahat olsun 🫶🏻
Selisscee Nsdylmz ben kafası olduğunu hissettim kafas8ni dayiyor sizinde öyle bisey olabilir mi acaba
Burmur10 Mello29 taş gibi dediğiniz şey nedir benım de sol tarafa doğru karnım yamulup taş gibi oluyor ara ara 32 haftadayız bizde Nts de çok hafif sancılar cıktı dinlen dedi başka birşey yapmadı