elanur-1125 Arkadaşlar geceden beri vajinada ağrı var bacaklarımı aciyorum dönmek için vs çok kötü oluyorum acaba neden oluyor bilene var mı 2 gün öncesine kadar da acilmam yoktu şimdi ara ara belime ve kasiklarim da ağrı giriyor
kubikkk elanur-1125 ben de 38+4teyim 2 3 haftadır benimde vajina ağrım var son günlerde de iç bacak ağrısı eklendi. normal doğum için iyi bir şey diyorlar. ama sezaryen olacaksak boşa gidiyor bu ağrılar. 😔
Rabiaturgut4445 elanur-1125 ee artık zamanı gelmiştir ondan oluyodur bence bol bol dinlen dogumda cok enerji kaybediyomuş insan
elanur-1125 Sellmaseellma aradim da açmadı sonra mesaj gönderdi asistanı ameliyata gitmiş diye bende bekliyorum
elanur-1125 kubikkk benim normal doğum olacak da inşallah etkisi olur bana yoksa boşuna çekmeyelim hiç acilmam da yokmuş
elanur-1125 Rabiaturgut4445 vallah dinlenmeye fırsatim olmuyor ev işleri bitmiyor ki sürekli hareketliyim
elanur-1125 Rabiaturgut4445 kendime söz verdim hafta sonu dinleyeceğim büyük ihtimalle pazartesi doğum olcak haklısınız vallah dinlenip doğum icin kendime güç toplamam lazım
elanur-1125 XKelebekx acilmalarin başlamış dedi pazartesi bekliyorum hemen sabah gel bakalım ne durumdasın acile gitme yatış verirler dedi bende beklemedeyim
Rabiaturgut4445 elanur-1125 valla canım ben de 36. Haftadayım 3 gündür sürekli uyuyorum asla bu kadar uyumuyodum bugün eşim maç izlerken bile yanında uyuyakalmışım ki normalde tık sesine bile uyuyamam galiba vücut artık halsiz kalıyo
umudum321 elanur-1125 nasl bı vajinal ağrısı benimde var kalkarken kemikleri ayriliyo sanki bacaklarımın içi bile agriyo ama daha 28haftaligim tedirgin oldum şimdi randevumme iki hafta var daha
elanur-1125 umudum321 vallah bende de aynı bacaklarımın içi ağırıyor isterseniz randevu alıp doktorunuza gidin çünkü aksatmak iyi değil ama belki korkulacak birsey yok sizde bilemem
Dmrbs18 umudum321 benimde arada vajinaya sızlama geliyo gidiyo arada oluyo ama . İç bacak ağrısı uzun süredir var bende yürürken zorlanıyorum dönerken acıuor doktra dedim magnezyum verdi soda iç dedi vs vs
umudum321 elanur-1125 randevu aldım da daha 12gun var biraz eski postlara baktım normal gibi duruyo bakalm dayanamazsam giderim artk cvp için teşekkürler 🌸