Gamzebaby Tazeanneee52 çok mu önemli sizin için erkek ya da kız olması niye bu kadar kafaya taktınız anlamış değilim sağlıklı olsun yeterli değil mi
Tazeanneee52 Gamzebaby 22 haftalık oluşum ve hala öğrenememiş oluşum sinir ediyor, tabii ki sağlıklı önce sağlık diyorum zaten, çok da sağlıklı bebeğim bu hafta olmuş öğrenememişim merak edip sormam aşırıı normal 😉
Snowel Tazeanneee52 neden kafayı yemek üzeresin, bu bir sorun değil ki. bebeğin sağlıklı olsun geç öğren ne olacak.zaten detaylı da net bir şekilde öğrenirsin.
Tazeanneee52 Snowel zaten detaylıyı beklediğimi belirtmiştim, detaylıda net öğreneceğimi de biliyorum ama bekleyemiyorum artık merak ediyorum normal olarak. Sağolsun anlayışlı ve az da olsa anlayan insanlar cevap veriyorlar 😎
Snowel Tazeanneee52 ben şunu anlatmaya çalıştım sadece, bu bir dert olmamalı. Nelerle uğraşan insanlar var.
pandoraninkutusu guzelanne01_ bizede bakar mısınız kendi doktorm erkek dedi sonraki iki doktor kıza benziyor dedi ve son iki kere ayakları caprazdı göstermedi bu ultrason 17 haftalık 😂😂😂