SutlacimiYedimmiBen Kizlar esimin 3.çocuğu bu kadar istediğini bilmiyordum hamile oldugumu ogrenince direk gitmis bana telefon almış hediye olarak. Simdi sorum şu bilgilerimi yeni telefona nasl aktaricam yardimci olurmusunuz mail üzerinden mi?
EymeninAnnesi__ SutlacimiYedimmiBen evet fotograflarını gmaile yedekliyebilirsin numaraları felanda sim kartına aktarabilirsin canım
Sila66 SutlacimiYedimmiBen ikisi de androidse herseyi buletoothla aktarabilirsin mailini de aynı şekilde kullanabilirsin
Sellmaseellma SutlacimiYedimmiBen redmi kurulumu yaparken eski telefondan bilgileri taşı veya yükle gibi bir uyarı çıkması gerekli çıkmadımı acaba ben samsungtan samsunga o şekil yapıyorum cihaz kurulumu başlatınca eski bilgilerini veya eski cihazdaki bilgileri aktar seçeneği çıkıyo
Yenibirii Tanembebek5 smartswich diye bi uygulama var telefonlarin ikisine de indirip saniyeler icinde aktarim yapiyor
Yenibirii SutlacimiYedimmiBen smartswich diye bi uygulama var iki telefonuna da indir. Bir kac saniye icinde ayarlarina kadar hepsini diger telefonuna gecirir.
Yenibirii SutlacimiYedimmiBen gereksiz bi kac uygulamayi sil canim. Satis uygulamalarini mesela veya bu uygulamayi da silebilirsin hafiza acilmasi icin. Yeni telefona tekrar yüklersin
Summerwine SutlacimiYedimmiBen fotoğraflar zaten Google fotoğrafa yedekleniyordur.Telefon numaraları da sime kayitliysa başka telefona taksanda kaybolmaz.