Kardelen13 kuzum biz aslında aşılama diye çıkmadık yola yumurta takibi yapılacaktı bir kaç ay olmazsa tüp bebeğe geçicektik aşılamanın ihtimali az iki aşılama parası bir tüp bebek parası diyerek istemiyorduk. Ben geçen yıl üç ay yumurta takibi tedavisi oldum işte çatlatma iğneli olmadı. Sonra rahim filmi bi suru takviye mfk ot çöp bildiğin ne varsa kullandım vajinal sülük hacamat herseyi yaptırdım. Sonra tekrar doktora gitme kararı aldık. Aralıkta yumurta takibi yapıldı iki tane yumurtam hemen büyüdü çatlatma iğnesi yaptık olmadı. Bu ay yumurtam asla büyümedi inat etti tam iki haftada 6 kere falan kontrole gittim önce femara kullandım büyümedi bir hafta 75 ml gonal-f kullandım. 1 tane 18 mm yumurtam büyüdü döngünün 20. Günü gitmiştim son muayeneme. Artık eşimle önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmak istediğimizi söyledik doktora. O da aşılama yapmak istiyorum ben cumartesi gel yapcam dedi. Yani ani bi kararla oldu. Mikro çipli yaptırdık en sağlıklı en iyi spermler seçildi bana 34 milyon sperm enjekte edildi. Sonrasında cumartesi pazar dinlendim. Pazartesi iş başı yani normal hayatıma devam ettim avokado yedim sabahları güzel beslendim ağır kaldırmadım yükseğe uzanmadım. Aşılamanın 11.günü aşırı silik bir çizgi ile 12.günü kanda 91 beta ile öğrendim yavrumu. Toplam aşılama maliyeti bize ilaç muayene tahliller falan 11-12. Bini buldu. Çok şükür elhamdulillah yavrum bizimle cumartesi ilk muayenemizi olacağız insallah 🤲🏻