EmineDD mrvsrcn canım benim bugün çatlama iğnesinn bir 10. Gün yaptım pozitifti hala iğneden 12. Günü yaptım bugün erken gebelik testiyle çok çok görünmicek gibi bir şekilde çıktı bugün tamamen etkisi geçer sanırım iğnenin 15ine kadar dayanamazsam yapcam gene aşılamann 12. Günü inşallah vardır 3 senedir bekliyorum 🥺😭🤲🏻
mrvsrcn EmineDD canım benim insallah vardır Rabbim en kısa zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin 🤲🏻 ben pozitifi gördüğünde iğnenin 13.günüydü betam da 14.günü 91 çıktı bugün artış kontrolü için tekrar kan vermeye gideceğim sizde bana dua edin lütfen 🥹🤲🏻
EmineDD mrvsrcn canım bu arada benim yarın iğnenin 13. Günü benim arada kasıklarıma ağrı giriyor iğne batar gibi ama öyle sürekli ağrı olmadı bazende böyle adet ağrısı gibi oluyor bir iki dk inşallah yerleşiyordur o yüzden yarımin yapıyım bari gene dayanamıcam akşam mı yapım 😂
Mahbuba94 Aranıza yeni katıldım bir sorum olacak.Pratiki olanlara bende çatlatma iğnesi bu ayın 1-i oldu.2-3 gündür işimle ilgili çok stresliyim bugün hatta bedenimin titrediğini gördüm stress hamile kalmağa mani olurmu?Çok düşünüyorum 😔
mrvsrcn EmineDD benimde öyleydi canım hala öyle adet ağrısı gibi yap ben 13.gün akşamı yaptım iğnenin silik çıktı dünyanın suyunu ve çayını içmiştim bi de M
EmineDD mrvsrcn tam sana yazdıktan sonra adet olcakmışım gibi ağrım başladı azcık ümitlenmeye gelmiyor zaten hasta olcam 🥺☹️