incii Kızlr 4 gun once erken gebelik testik silik cizgi seklinde 2 defa tekrarladim pozitif cikti. Diger gun kan verdim negatif cikti.Sonradan pozitife dönermi.Bugün regl günüm. Agrilarim yok. 2 kez bulanti kusma yasadim sadece.Böyle olanlr varmı?
sezgii incii kanda sadece pozitif negatif olarak mı baktırdınız yoksa değer görünüyormu ? çünkü benimkide megatif çıkmıştı kanda değer yoktu meğer çok az oldugu için negatif çıkmış hamileymişim
mrvsrcn incii belki kişiden kişiye değişiyor da olabilir canım biz iyiye yoralım Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin 😊🤲
incii mrvsrcn amin hepimiz guzel haberler alalim insallah.Evdeki testt pozitif olunca kanda da kesin cikar sandim buyuk hayal kirikligi yasadim
incii sezgii pozitif negatif yazmiyor e nabizdan baktim 1.20 yaziyor sadece saglik ocaginda hemsire telefonda negatif dedi
Aysll33 incii ben adetgununun3 gün warken kanda negatif gördüm adet günümden bı gün sonra kanda 29 çıktı hala kese görülmedi ama pazartesiyi bekliyorum canm hayırlısı olsun hakkımızda